Reklam
  • Reklam
SIRA İZMİR ADAYLARINDA !

SIRA İZMİR ADAYLARINDA !

Başkan Erdoğan, Suriye sınırında elleri tetikte bekleyen askerimize Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar aracılığıyla mesaj gönderdi. Akar’ın sınır hattında telefonla görüştüğü Başkan Erdoğan, askerlere “Nasıl ki Cerablus’ta, Afrin’de tarih yazdınız bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık devam edecek” dedi

02 Ocak 2019 - 09:55

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK'nın komuta kademesi ile yılın son gecesinde Süleyman Şah Türbesi ile Kilis'teki Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığı'nda denetleme ve incelemelerde bulundu.

Akar, burada yaptığı konuşmada, "Geçen sene yapılan büyük çaplı 147 operasyonla 2 bin 398 terörist etkisiz hale getirildi. Hava Kuvvetlerimiz teröristlerin sığınak, mühimmat deposu, sözde karargahları, gizlendikleri inleri dahil 922 hedefi vurdu" dedi. Terör örgütü DEAŞ ile mücadelenin sürdüğüne işaret eden Akar, "DEAŞ mücadelesinde TSK bir görev, sorumluluk almıştır. Bunu da önümüzdeki günlerde yerine getireceğiz" diyerek sözlerini ifade etti.

SAHİP ÇIKACAĞIZ

Akar'ın telefonla görüştüğü Başkan Recep Tayyip Erdoğan'da sınır hattında görev yapan askerlere, "Nasıl ki Cerablus'ta, Afrin'de bir tarih yazdınız bundan sonraki süreçte de inşallah bu süreç aynı kararlılıkla devam edecektir" dedi. Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'nin önemini vurguladığı konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu süreç içerisinde çok farklı bir dönemi Cerablus'ta, Afrin'de yaşadık ve Süleyman Şah'ta sürekli olarak sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Nakli kubur yapıldıktan sonra Süleyman Şah'ta yeni dönem başladı. Süleyman Şah'ın inanıyorum ki bundan sonraki süreci çok daha önemli bir işaret fişeği olacaktır. Burası sizlere, bizlere emanettir. Dolayısıyla bizler de bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız."

 SIRA İZMİR ADAYLARINDA

AK Parti'de İstanbul ve Ankara adaylarının açıklanmasının ardından sıra İzmir'e geldi. Başkan Erdoğan, 5 Ocak Cumartesi günü İzmir'de Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenecek törenle partisinin İzmir adaylarını açkılayacak. Aday açıklamasına AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, TBMM Başkanı, İzmir Milletvekili Binali Yılırım'ın da katılacağı öğrenildi. Yerel seçimlere 'Cumhur İttifakı' çatısı altında girme kararı alan MHP ve AK Parti'nin, İzmir'de nasıl bir yol izleyeceği henüz açıklanmadı. Parti kulislerine göre, MHP en geç 4 Ocak gününe kadar aday listesine son şekli verecek. AK Parti'nin İzmir'deki aday tanıtım toplantısında, MHP adaylarının da açılanabileceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti