Reklam
  • Reklam
Sinan Güler kanser tedavisi gören çocukları ziyaret etti.

Sinan Güler kanser tedavisi gören çocukları ziyaret etti.

Buluşmada kanser tedavisi süren çocuklarla bir araya gelen Güler, onlarla oyun oynayıp sohbetederek çocuklara moral verdi.

28 Haziran 2019 - 14:55

Fenerbahçe Beko’da forma giyen milli basketbolcu Sinan Güler, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (KAÇUV) 2012 yılında hayata geçirdiği İstanbul Cerrahpaşa’da bulunan Aile Evi’nde çocuklarla buluştu. Kanser tedavisi gören çocuklara moral verme amacı taşıyan ziyarette, Güler çocuklarla sohbet ederek oyunlar oynadı. KAÇUV’un çalışmaları hakkında bilgi alan Güler, ziyaretine ilişkin şunları söyledi: “Küçük yaşta çok zorlu bir mücadele veren çocuklarla bir araya gelmek, onlara bir nebze de olsa umut verebilmek benim için çok değerli. Aile Evi’nin kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri için çok önemli olduğunu ve büyük fayda sağladığını gördüm. KAÇUV gerçekten çok kıymetli bir iş yapıyor. Herkesi KAÇUV’a destek olmaya çağırıyorum.”

 

Aile Evi, çocuklarının kanser tedavisi nedeniyle şehir dışından İstanbul’a gelmek zorunda kalan ve ekonomik sıkıntı çeken ailelere tedavi sırasında hiçbir ücret ödemeksizin konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak, kısmi giyim, eğitim ve psiko-sosyal destek sağlıyor. 14 odadan oluşan ve bütün odaların ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde dizayn edildiği Aile Evi’de çocuklar için bir oyun odası, oyun bahçesi, ortak alan bir mutfak ve çamaşırhane de hizmet veriyor. Pendik’te açılacak 2. Aile Evi ise 6 katta, 22 odadan oluşuyor. Her katta 4 aile odası ve en üst katta da büyük bir oyun odasının yer alacağı 2. Aile Evi’nde, anneler için atölye alanı, sınıf, bilişim odası ve psikolog odası da bulunacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...