Reklam
  • Reklam
’SENİ PARÇALAYACAĞIM’ DEDİ VE...

'SENİ PARÇALAYACAĞIM' DEDİ VE...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) kumar oynamak için para bulamadığı gerekçesiyle eşini ‘seni parçalayacağım’ diyerek darp eden Noyan Y. önce gözaltına alındı, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Mayıs 2019 - 15:17

Olay, dün Lefkoşa'da meydana geldi. Noyan Y. kumar oynamak için eşi S.Y'den 2 bin 500 TL bulmasını istedi. S.Y'nin para bulamaması üzerine tartışma çıktı. Noyan Y., eşi S.Y.'yi ikamet ettikleri apartmanın merdiven boşluğunda darp etti. Olay polise intikal etti. Polis ise Noyan Y.'yi gözaltına aldı.

‘SENİ PARÇALAYACAĞIM’

Zanlı Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Polis yetkilileri, mahkemeye 2 bin 500 TL'yi bulamayan S.Y.'nin ciddi şekilde darp edildiği bilgisini verdi. Mahkemede konuşan polis memuru Erkan Çelik, Noyan Y.'nin eşine aracını satmasını söylediğini belirtti. Polis memuru Çelik, "Zanlı, 13 Mayıs’ta kumar borçlarını ödemek için eşine ait PU 060 plakalı aracı satabilmesi için devir kâğıdına imza atmadığı gerekçesi ile eşine ‘Whatsapp’ üzerinden, ‘Bak bu araba satılmasın... şimdi iki saattir bekliyor adamlar. Seni parçalamazsam benden iti yok’ diyerek tehdit etti” dedi.

Savcı Fuat Emirtanoğlu, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti. Yargıç Cenkay İnan da, zanlının bir ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına karar verdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek