Reklam
  • Reklam
SELİN SAYEK BÖKE CHP’ DE YENİ OLUŞUMUN TRUVA ATI MI?

SELİN SAYEK BÖKE CHP’ DE YENİ OLUŞUMUN TRUVA ATI MI?

RA GRUP STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ BAŞKANI RIDVAN AKGÜN CHP KURULTAY SÜRECİ İÇİN İZMİR HABER MERKEZİ’ NE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI; "Muharrem İnce'yi destekleyen CHP'lilerin kurultay talebi sonrasında imzacılar diye bilinen Türkiye'nin her yerinde 81 vilayette noterlere giden ve imza kampanyası yürüten delegeler var. Bu süreçte parti içerisinde olan truva atlarıda gündemde." diyen Akgün sözlerine şöyle devam etti.

20 Temmuz 2018 - 18:42

"DOKUZ SEÇİM KAYBETTİ"

  Dokuz seçim kaybeden Kılıçdaroğlu' nun halen genel başkan olabileceğini iddiasında insanların olduğunu söyleyen Rıdvan Akgün şunları kaydetti:"CHP'nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dokuz seçim kaybetti. Buna rağmen partinin başında genel başkan olarak görmek isteyenler, onu oraya yerleştirenler ve bunun özellikle Türkiye dışından Kılıçdaroğlu’nu oraya getiren insanlar var."

CHP'de değişimin Muharrem İnce'nin gelmesiyle olacağını söyleyen Akgün: "Aynı zamanda Muharrem İnce' yi gerçek bir CHP'Lİ olarak gören insanlar da var. İnce için partinin söylemlerini, eylemlerini ve oy oranlarını değiştirecek ve artıracak nitelikte olduğu 24 Haziran seçimlerinde söyleyen CHP'liler de mevcut. Böyle olunca Muharrem İnce'nin gelmesiyle ve ayak seslerinin duyulmasıyla birlikte CHP'de ciddi bir değişiklik olacak. Bu değişikliğin devamında özellikle CHP üzerinde hesapları olan ve CHP'yi ele geçiren seçim kaybetmesine rağmen gitmeyen unsurların tamamen İnce'nin gelmesiyle yok olabileceği iddiası gündeme taşındı."

"TRUVA ATI GİBİ YERLEŞTİRİLMEK İSTENİYOR."

 Önceden partide önemli görevler üstlenen Selin Sayek BÖKE'nin birden atraksiyon yapmasına dikkat çeken Rıdvan Akgün şunları dile getirdi: " Selin Sayek BÖKE'nin birden atraksiyon yaparak imza kampanyasına destek verdiği ve kurultay istediği belirlendi. Bir truva atı gibi CHP'de yeni yönetimin oluşması halinde Kemal Kılıçdaroğlu’ nu kimler iktidara taşımışsa aynı insanların Böke’ yi de kontrol altına alıp, İnce’nin kurultayda yıpranması halinde bulanık suda balık avlamak gibi Böke'nin de sıyrılıp genel başkanlığa aday olacağı olmasa bile, İnce’ ye destek verdiğinden dolayı mevcut yapının içine gireceği tahmin ediliyor." diye konuştu.

Rıdvan Akgün Selin Sayek Böke' nin bir Truva atı gibi CHP'ye yerleştirilmek istendiğini şöyle ifade etti: "Kısacası, Selin Sayek Böke partide değişim isteyen değil partiyi bugüne kadar yönetenlerin Kılıçdaroğlu’ nu oraya getirenlerin kontrolünde birisi olarak isimlendiriliyor. CHP'nin gerçek fabrika ayarlarına ve kendi özüne geri dönmesi için, İnce' nin önünün tıkanması ve onun da kazanacağını düşünen bazı güçlerin korkmasından dolayı da Böke'yi CHP'nin gündeminde imzacılar bölümüne taşıdığı söylenmekte. Böyle olunca da önümüzdeki günlerde Muharrem İNCE'nin kurultay toplaması halinde bir seçime gitmesi Böke ile yürüyüp yürüyemeyeceği de merak konusu oldu. Selin Sayek Böke CHP'de önümüzdeki günlerde değişim grubu içerisine bir truva atı gibi yerleştirilmek istendiği söylenmekte." diyerek sözlerine son verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti