Reklam
  • Reklam
Şampiyon Galatasaray ve Fatih Terim yine rekorları altüst etti

Şampiyon Galatasaray ve Fatih Terim yine rekorları altüst etti

Fatih Terim, Galatasaray'da görev yaptığı 9 sezonda 7. lig şampiyonluğunu yaşadı. Deneyimli hoca, toplamda ise Aslan'ın başında tam 17 kez kupa kaldırdı.

21 Mayıs 2018 - 13:07

İmparator kupa avına başladı... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Süper Ligi'nde 7. kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılıların başında çalıştığı 9 sezonun 7'sinde mutlu sona ulaşan tecrübeli hoca, toplamda ise tam 17 kupa kaldırmayı başardı.

Bu sezon 16. haftada çalıştırmaya başladığı Aslan'ı coşturan Fatih Terim, yine tarih yazdı.

Galatasaray, Terim'in gelişinden sonra 18 haftalık periyotta 43 puan toplarken, Beşiktaş 41, Fenerbahçe 40, Başakşehir ise 39 puan aldı.

Ligdeki 7. zaferini kutlayan İmparator, Cimbom ile 1 UEFA, 3 TSYD, 2 Türkiye, 2 Cumhurbaşkanlığı, 2 de TFF Süper Kupası'nı kazandı

TERİM, İGOR TUDOR'U SOLLADI

10. haftayla birlikte üst üste 4 deplasman maçından alınan yenilgiler Galatasaray'da hoca değişikliğine neden oldu. Tudor'un görevine son verilirken, sarı-kırmızılıların efsane teknik direktörü Fatih Terim 4. kez göreve getirildi.

Tudor'la çıktığı 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Aslan: İmparator yönetimindeki 18 karşılaşmada ise 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

PANKARTLAR KONUŞTU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Beşiktaş maçı sonrası yaptığı "Maçın hakkını verdik mi? Verdik. Futbolun hakkını verdik mi? Verdik. Emeğimizi, alın terimizi verdik mi? Verdik. Ruhumuzu sahaya koyduk mu? Koyduk. Dualarımız kabul oldu mu? Oldu. Hak ettik mi? Sonuna kadar hake ttik" açıklamaları çok konuşulmuştu. Taraftar grubu ultrAslan ÜNİ farklı şehirlerde bu pankartları hazırlayarak bir video haline getirmişti. Cimbom'un kazandığı şampiyonluk sonrası pankartlar farklı şehirlerden Türk Telekom Stadı'nda bir araya getirildi ve görsel şov sunuldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek