Reklam
  • Reklam
SAHTE İLAÇ İMALATHANESİNDE OPERASYON

SAHTE İLAÇ İMALATHANESİNDE OPERASYON

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sahte ilaç satıcılarının ne olduğu anlaşılamayan toz maddeleri hap haline getirerek piyasada sattıklarını tespit etti.

27 Eylül 2018 - 15:02

SAHTE İLAÇ İMALATHANESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

İnsan sağlığını tehlikeye düşürecek hijyen olmayan ortamlarda, ne olduğu belirsiz toz maddeleri hap haline getirildiği sahte ilaç imalathanesine operasyon düzenlendi.

MİLYONLARCA SAHTE HAP BASACAKLARDI

Operasyonda, ilaç kalıp makineleri ile milyonlarca hap imalatında kullanılacak olan içeriğinde henüz ne olduğu anlaşılamayan 100 kiloya yakın toz madde ele geçirildi.

SAHTE İLAÇ ÇETESİNİN ÜYELERİ GÖZALTINA ALINDI

Kişilerin hayat ve sağlığını tehlikeye sokacak şekilde ilaç yapma suçlamasıyla Pakistan uyruklu Ameek A. ile Türk vatandaşı Hakan İ. Gözaltına alındı. İşyeri sahibi olan Ümit Ö.'nün yakalanması için de operasyonlara devam ediliyor.

SATIŞA HAZIR BİNLERCE KUTU İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Düzenlenen operasyonlarda, basılıp, kutulara konularak etiketlendirilmiş binlerce kutu ilaca da el konuldu. Zanlıların dünyaca ünlü ilaç markalarının isimlerinin yanına bir harf değişikliği yaparak kutuladıkları ve sanki Orijinal ilaçmış gibi bir görüntü sağladıkları öğrenildi.

TELEVİZYON VE İNTERNET KANALLARINDAN PAZARLAMIŞLAR

Zanlıların internet siteleri ve uydu üzerinden yayın yapan televizyon kanalları üzerinden verdikleri reklamlarla sahte ilaçları pazarladıkları öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti