Reklam
  • Reklam
SAADET PARTİSİ’ NDEN 23 HAZİRAN KARARI

SAADET PARTİSİ' NDEN 23 HAZİRAN KARARI

Saadet Partisi 23 Haziran seçimleri ile ilgi son dakika kararını duyurdu. Saadet Partisi 23 Haziran'da tekrar edilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerine katılmaya karar verdi.

14 Mayıs 2019 - 16:48

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimlerini yenileme kararı sonrası Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için aday gösterip göstermeyeceği merak ediliyordu. Parti 23 Haziran seçimlerine 31 Mart’taki adayları Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar verdi.

Konuyla ilgili twitter hesabından bir açıklama yapan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu şu ifadelere yerdi:

İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız.

Artık bu seçimde İstanbul 16 milyon değil 82 milyondur. İstanbul Türkiye’nin kalbidir ve İstanbul'un yorulması Türkiye’nin yorulması demektir. Bu sorumlulukla verdiğimiz karar Türkiye’mizin önünü açmaya yöneliktir. Bu vesile ile yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet ediyoruz.

Bu seçimlerin İstanbul’umuza, ülkemize ve milletimize hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyoruz.

23 Haziran çatışmanın değil dayanışmanın tarihi olsun

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti