Reklam
  • Reklam
RIDVAN AKGÜN: "HER KRİZ BİR FIRSATTIR" SAKIN...

RIDVAN AKGÜN: "HER KRİZ BİR FIRSATTIR" SAKIN ISKALAMAYIN!!

ÜNLÜ SİYASET PROGRAMCISI RIDVAN AKGÜN TÜRKİYE EKONOMİSİ HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

24 Ağustos 2018 - 15:39

"ABD'de kur saldırısı sonucunda Türkiye ile uğraşmaya devam eden Donald Trump Türkiye ekonomisini zayıflatıp yok edebileceğini düşündü" diyen AKGÜN Amerika'dan gelen dalgaların tüm dünyayı sardığını dile getirdi.

HAYAT DURUYOR!

Bu küresel dalgalanmalar sonucunda sadece Türkiye değil birçok ülkede ekonomik sıkıntıların söz konusu olduğunu belirtti. Durum böyle olduğunda Türkiye ekonomisinin bozulacağını sektörlerle birlikte hayatın durma noktasında bir bakış açısının olduğunu ve hiçbir ticaretin buna aldırış etmemesinin altını çizdi.

"KRİZİ FIRSATA ÇEVİRİN"

Yatırım yapmak isteyenlerin hiç vakit kaybetmeden krizi fırsata çevirmeleri hakkında uyarı yapan AKGÜN ticaretle uğraşacak kişilerin iş yerlerini kapatmaktan ziyade yeni iş yeri açıp yatırım yapmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Devletin de özellikle çalışacak olan kişilere büyük destek vereceğini ifade etti. 27 Ağustos'tan sonra iş arayanların devletin imkan ve destekleriyle ticarete atılabileceklerini söyledi. Bankalarda para tutanlar, daha sonra buralarda faiz elde edip ona göre zenginleşeceğini düşünenlerin bugüne kadar hiç zengin olmadıklarını ve bankaların işadamlarına hep tuzak kurduğunu belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti