Reklam
  • Reklam
RECEP TAYYİP ERDOĞAN: "POLİSLERİMİZİ ÇIKARIP...

RECEP TAYYİP ERDOĞAN: "POLİSLERİMİZİ ÇIKARIP ALDILAR..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan,' Kandil'de bu teröristlerin inlerine girdim mi? Bu sabah 7 tane DHKP/C'liyi inlerinde aldık. Polislerimiz çıkarıp aldılar' dedi.

26 Şubat 2019 - 16:50

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Bugün sizleri bir kez daha aşkla, muhabbetle selamlıyorum. Giresun’un bütün ilçelerini selamlıyorum. Yeniden Giresun’da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Rabbim ömür verdikçe bizdeki Giresun sevdası bizdeki Karadeniz sevdası bitmez. Bu can bedende durdukça bizdeki Türkiye sevdası hiç bitmez. Allah dayanışmamızı daim eylesin. Bugün muhteşem bir kalabalık vardır. Rabbim inşallah 31 Mart akşamı sandıkları nasıl patlattığınızı bizlere göstersin. Giresun 24 Haziran’da büyük bir başarıya imza attı. Daima milli iradenin yanında durdu. Sizler 64,4 gibi Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oyla şahsımı Cumhurbaşkanlığına ikinci kez layık gördünüz. Bize destek verdiniz, bize istikamet çizdiniz. Rabbim hepinizden razı olsun.

‘7 DHKP/C’LİYİ İNLERİNDE ALDIK’

Gabar’da Kandil’de bu teröristlerin inlerine girdim mi? Bu sabah 7 tane DHKP/C’liyi inlerinde aldık. Polislerimiz çıkarıp aldılar.Dünyada şu anda milli gelire oranla en fazla insani yardım yapan bir Türkiye var. Milli gelire oranla en büyük yardımı yapan biziz. Ekonomisini 3.5 kat büyütmüş, kişi başına gelirini 11 bin dolara çıkmış, ihracatta her sene rekora koşan bir Türkiye var.Hava yolunu halkın yolu yaptık. Artık hepiniz maşallah uçaklarla gidiyorsunuz. Bizdeki kimi siyasi partiler hükümetin attığı her adıma karşı çıkmayı muhalefet etmek sanıyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi hükümetini sağa sola şikayet eden bir muhalefet partisi yoktur. Teröristlere şikayet eden bir muhalefet partisi yoktur.  Hükümete muhalefet etmekle millete ihanet etmek arasındaki o çok önemli çizgiyi dahi aşabiliyorlar. Son 17 yılda biz bunun örneğini defalarca gördük, yaşadık, tecrübe ettik. Geçen hafta 9 genci idam eden Sisi’nin davetine katılan Avrupa Birliği üyesi ülkelerde demokrasiden bahsedebilir misiniz?”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti