Reklam
  • Reklam
RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 65. doğum günü sebebiyle vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracını durdurarak doğum gününü kutladı ve Erdoğan'a pasta ikram etti.

26 Şubat 2019 - 13:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a doğum günü nedeniyle pasta ikram edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki evinden Atatürk Havalimanı'na gitmek için yola çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, pasta ve çikolatayla bekleyenlerin yanında makam aracını durdurdu. Aracından inen Erdoğan, pasta ve çikolatadan basın mensupları ve korumalarına da ikram etti.

Açıklama yapan Erdoğan, "Her canlı doğar, büyür, gelişir, ölür. Biz de her canlı gibi böyle bir süreci yaşadık. Yaşıyoruz. Ve gerek ilmi noktada gerekse siyasette attığımız adımlarla tüm milletimize, insanlığa hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Şimdi de bu serüven böyle devam ederken, 65'i de yakaladık. Allah milletimize hizmet yolunda, ülkemize hizmet yolunda bizlere ömrü verdikçe biz de devam edeceğiz. Milletimizle beraber bu yolda olacağız. Hedefimiz de tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Yeter ki bir olalım beraber olalım. İri olalım hep birlikte Türkiye olalım çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Erdoğan açıklamasının ardından makam aracında bekleyen eşi Emine Erdoğan'a da çikolata ikram etti. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan daha sonra havalimanına gitmek için evinin önünden ayrıldı.

PUTİN'DEN TEBRİK TELEFONU

Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak doğum gününü kutladı. Kremlin Basın Servisinden yapılan yazılı açıklamada, Putin’in bugün 65  yaşına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak tebrik ettiği belirtildi.

Putin’in, Türk-Rus ilişkilerine yönelik verdiği şahsi katkı nedeniyle  Erdoğan’a teşekkür ettiği görüşmede, nisanda yapılması planlanan Türkiye-Rusya  Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısına yönelik hazırlıkların da ele  alındığı kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti