Reklam
  • Reklam
Polis, İlkokulda Dehşet Saçtı! Okul Müdiresini ve Öğretmeni...

Polis, İlkokulda Dehşet Saçtı! Okul Müdiresini ve Öğretmeni Vurdu

Bursa'da bir ilkokulda polis memuru olan veli, tartıştığı okul müdiresi ve öğretmeni silahla yaraladı. Polisin daha önce de okula gelip tartıştığı ortaya çıktı.

11 Nisan 2018 - 09:50

 Bursa' nın merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu ilkokulunda polis memuru bir veli, tartıştığı okul müdiresi ve yardımcısını silahla yaraladı. Yaralı eğitmenler hastaneye kaldırılırken polis memuru gözaltına alındı.

POLİS MEMURU VELİ, ÖĞRETMENİ VE MÜDİREYİ VURDU

Olay, sabah saatlerinde Hasanağa Mahallesi'ndeki Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu'nda meydana geldi. Kimliği henüz açıklanmayan polis memuru veli, geldiği okulda Müdür Tülay Taş ile yardımcısı Sinan Delibaş ile tartıştı.

Tartışma sırasında öfkelenip, tabancasını çıkaran polis memuru, Müdür Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş'a ateş etti.

YARALANAN EĞİTMENLER HASTANEYE KALDIRILDI

 

Saldırıda, okul müdürü belinin üstünden, yardımcısı da bacağından yaralandı. İki yaralı, çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

DAHA ÖNCE DE OKULA GELİP TARTIŞAN POLİS, GÖZALTINA ALINDI

Meslektaşlarına teslim olan polis memuru gözaltına alındı. Polis memurunun daha önce de okula gelip müdür ile tartışma yaşadığı ve diğer öğretmenlerin araya girdiği ortaya çıktı.

Polis önceki tartışmadan dolayı okuldan uzaklaştırılmış. Olay sırasında okuldaki öğrenciler ve öğretmenler büyük korku yaşarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti