Reklam
  • Reklam
PKK Avrupa’da 21 camiyi yaktı!

PKK Avrupa'da 21 camiyi yaktı!

Teröristler, camilere yaptıkları saldırılar ile yurt dışında yaşayan Türkleri kışkırtarak karışıklık çıkarmayı amaçlıyor.

21 Mart 2018 - 14:53

Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanca mücadelesi karşısında kapana kısılan teröristler, camilere yaptıkları saldırılar ile yurt dışında yaşayan Türkleri kışkırtarak karışıklık çıkarmayı amaçlıyor. Bu sinsi plan sayesinde Türklerin Avrupa’da iç karışıklık çıkaracağını düşünen teröristler, dünya kamuoyunda Türklere karşı olumsuz bir imaj oluşacağını algısını yürütüyor. Sadece 2018 yılının ilk iki ayı içerisinde Almanya, Fransa ve Hollanda’da bulunan toplam 21 camiye saldırı düzenlendi. Terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca düzenlenen saldırılarda bazı camiler kundaklanırken, bazılarının duvarlarına sprey boyalarla örgütün sloganları yazıldı. Bölgedeki Müslüman vatandaşlar örgütün bu saldırılarını önlemek için cami önlerinde sabaha kadar nöbet tutarken; Almanya, Fransa ve Hollanda hükümetleri saldırılara göz yumdu ve failler hakkında herhangi bir işlemde bulunmadı.

AFRİN’E GÖMÜLEN ÖRGÜT AVRUPA’DA KUDURDU

Almanya’da camilere saldıran terör örgütü PKK/YPG sempatizanları bir taraftan da Türklere ait iş yerleri ve özel araçları kundaklıyor. Camilerin Alman polisi tarafından korunamadığını savunan Türk ve Müslüman vatandaşlar, başlattıkları ‘teröre karşı nöbet’ eylemi ile camilere yönelik saldırıları engelledi. Camilerin korunduğunu gören terör örgütü PKK/YPG sempatizanları bu kez Türklere ait işyeri, dernek ve araçları kundaklamaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek