Reklam
  • Reklam
PENİSİNİ KESTİ, MAKARNA YAPIP...

PENİSİNİ KESTİ, MAKARNA YAPIP...

Aldatılan bir kadının eşinden intikam almak için kan donduran bir yöntem izlemesi sosyal medyada gündem oldu. Asya'da yaşandığı tahmin edilen olayda, evdeki hizmetçiyle eşini basan kadın, bir bıçakla adamın penisini kesti. Hızını alamayan öfkeli kadın daha sonra penisin parçalarıyla noodle (makarna benzeri yerel yemek) yaptı.

05 Şubat 2019 - 14:11

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede paylaşım rekoru kırdı… Sosyal paylaşım uygulaması Snapchat’te paylaşılan fotoğraflarda kocasını yatakta evde temizlik işleriyle uğraşan kadınla basan öfkeli kadın sinir krizi geçirdi.

Eline aldığı bir bıçak ile kocasına saldıran öfkeli kadın adamın penisini kopardı. Hızını alamayan kadın daha sonra yerel bir makarna yemeği olan noodle pişirdi ve penisten parçaları yemeğe ekledi. Snapchat’te bu görüntüleri paylaşan kadının kimliğine dair bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin nerede çekildiğine ya da gerçek olup olmadığına dair bir açıklama yapılmadı. Fakat sosyal medya kullanıcıları, “Bu olaya inanmak istemiyorum fakat fotoğraflara görünce inandım” ve “Bunu yapan kadın hapse girmeli” yorumunu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti