Reklam
  • Reklam
"PARİS YANIYOR DÜNYA SESSİZ"

"PARİS YANIYOR DÜNYA SESSİZ"

Başkan Erdoğan katıldığı organizasyonda yaptığı konuşmada Fransa'da yaşanan olaylara değindi. Erdoğan"Paris yanıyor dünya sessiz" tepkisini gösterdi.

26 Kasım 2018 - 14:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında Sancaktepe'de düşen helikopter kazası için,"Samandıra'da elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize Rabbimden şifalar diliyorum.Ve şehitlerimizin ailelerine TSK'ya milletimize başsağlığı dileklerimi ifade ediyorum. Rabbim milletimizi ve özellikle askerimiz her türlü kazadan afetten beladan korusun niyazında bulunuyorum." dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

Bizim medeniyetimizle kültürümüzle alkol ve tütün bağımlılığını yan yana düşünebilmemiz dahi mümkün değildir. Alkol ve uyuşturucunun yaygınlaşmasından şikayet ediyorsak çalışma yöntemlerimizi gözden geçirmeliyiz.Haramı helali bilen toplumda uyuşturucu alkol hırsızlık diye bir sorun olmamalıdır. Bu tür sıkıntılar varsa bağımlılıktan öte başka sıkıntılarımız var demektir.Bağımlılığın bir arada olması düşündürücüdür. Hayatını idame ettirmekte zaten zorluk çeken toplumlarda bu tür alışkanlıkların yaygınlaşmasının masum olmadığına inanıyorum.

Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Fransa'da yaşanan olaylara da değindi.

DÜNYA BASININA PARİS TEPKİSİ

Erdoğan Fransa'da yaşanan oalyları Gezi'yle örneklendirerek özellikle Avrupa basınına tepki gösterdi. Başkan Erdoğan "Gezi olaylarında sürekli Taksim'i gösterdiler değil mi? Paris'te terör eylemleri var, dünya sessiz! dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti