Reklam
  • Reklam
Özel Olimpiyat Festivali’nde 4 Madalya Seferihisar’a

Özel Olimpiyat Festivali’nde 4 Madalya Seferihisar’a

Almanya’da Hamm Belediyesi’nin 19-23 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiği, engelli bireylerin buluşturduğu Özel Olimpiyat Festivali’nde Seferihisar Can Arkadaş Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri olan Furkan Arda ve Eralp Gürsu masa tenisi takım kategorisinde 1. oldu. Ceren Altınöz 50 metre koşuda yine 1. olarak altın madalya, Deniz Çelik Bovlingte 3. olarak bronz madalya kazandı. Bu sonuçla Seferihisar ilçesi ilk kez olimpiyat derecesinde madalya kazanmış oldu.

24 Haziran 2019 - 13:07

Avrupa’nın çeşitli kentlerinden farklı branşlarda toplam 2000 sporcunun katıldığı Dünya Engelliler Olimpiyatları’na Seferihisar adına atletizm, bowling, yüzme, masa tenisi ile  5 engelli öğrencimizin katıldığı yarışmalarda Seferihisar'da yaşayan özel çocuklarımız ilçelerini gururlandırdı.  

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin,  Can Arkadaş Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Deniz Tolga İnci ve ailelerin katıldığı Hamm Belediyesi’nin düzenlediği olimpiyatlarda Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann’ın daveti bizi onurlandırdı. Burada bulunmak gerçekten Seferihisarlı genç çocuklarımız için cümlelerle anlatılamayacak kadar güzel. İlçemizde engellerin kalkması için elimizden geleni yapıyoruz yapma devam edeceğiz. Hamm Belediyesi ile bu yönde ortak çalışmalarımız olacak. Kardeşliğimizin daha sıkı ve güçlü olması için hem de engelleri kaldırmak adına ortak projelerde buluşacağımıza inanıyorum“ dedi.

Beş gün süren olimpiyatlarda farklı ülkelerden 2000 engelli sporcu çocuk yarışmalarda ter döktü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...