Reklam
  • Reklam
"ÖZCAN BAŞKAN’A TAM DESTEK…"

"ÖZCAN BAŞKAN'A TAM DESTEK…"

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde, Belediye Meclis Üyeliği için CHP’den aday olan isimler Aliağa ile ilgili düşüncelerini ve neden aday olduklarını anlattılar.

27 Şubat 2019 - 15:00

 

CHP Aliağa Belediye Meclis Üyeliği adayları, yerel seçimlerde niçin CHP’den aday olduklarını anlattı.

“HAYALİMDEKİ ALİAĞA’YI YARATMAK İÇİN ADAYIM”

CHP Meclis Üyeliği listesinde kontenjan 1. Sıra adayı gösterilen Makine Mühendisi Sedat Sarı, çağın standartlarına kavuşmuş bir kent yaratmak için belediyenin yapması gereken çok kritik hamleler olduğunu ve bu hamlelerin de doğru bir kadroyla gerçekleştirilebileceğini belirterek “Beyefendiliği ile Aliağalıların takdirini kazanmış, insan odaklı yaşam anlayışını benimsemiş, Aliağa’mızın tüm değerlerini kucaklayabilen bir kadro kuran, vizyonuyla Aliağa'mıza büyük katkıları olacak sayın Özcan Durmaz başkanımıza olan güvenim, benim bu takımın bir parçası olmamdaki en büyük etkendir. Havasının toz ve gaz kokmadığı, trafiğinin insanı canından bezdirmediği, sokak hayvanlarının başıboş değil de barınaklarda sağlıklı yaşayabildiği, gençlerinin iş ve sosyal yaşam imkanlarına kavuşmak suretiyle yaşamaktan gurur duyduğu, yaşlılarının uzatacağımız şefkatli eller sayesinde kendini yalnız hissetmediği, esnafının halkıyla barışık olduğu, kısacası; hayalimdeki Aliağa'nın sözünü bu kadro ile halkımıza verebileceğime bütün kalbimle inandığım için buradayım.” dedi.

“ÖZCAN BAŞKAN’LA DAHA ADİL BİR YÖNETİM”

Aliağa’nın tanınmış esnaflarından Orhan Ulaşzade de niçin Cumhuriyet Halk Partisi’nden Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıklayarak “Farklılıkların huzur ve barış içerisinde yaşaması, çağdaş bir kent olan Aliağa’mızın layık olduğu şekilde idare edilmesi, israfın önlenmesi, Aliağa’ya ait değerlerin başkalarına peşkeş çekilmemesi, kişilere rant sağlanmaması için Cumhuriyet Halk Partisi’nden bana gelen teklifi kabul ettim. Şahsiyetine ve dürüstlüğüne inandığım Özcan Durmaz beyle daha adil yönetileceği için meclis ūyeliğine aday oldum.” şeklinde konuştu.

“ALİAĞA’DA TARİH YAZACAK BİR EKİP”

CHP’nin kontenjan adaylarından belediye emeklisi Sami Toydemir ise Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’a olan güvenini belirterek “İlkelerine inandığım partim ve samimiyetine inandığım, güvendiğim başkan adayımız Özcan Durmaz ile birlikte, geçmiş dönemlerdeki tecrübelerimi bu dinamik ekibin vizyonu ile birleştirerek Aliağa’mıza daha iyi hizmet vermek üzere aday oldum. 1 Nisan tarihinden itibaren beş yıl boyunca bu ekibin Aliağa’da bir tarih yazacağından kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

“KENTİN YARARINA OLACAK TÜM PROJELERİ İVEDİLİKLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Meclis üyeliğine CHP’nin ilk sırasından aday olan Kamu Yönetimi Uzmanı Oğuzhan Özşahin, kamu yönetim sisteminin yerel ayağını oluşturan belediyelerin kendi organizasyon yapılarında, iş ve süreçlerinde, fonksiyonlarında değişime gitmelerinin kaçınılmaz olduğunu ifade ederek “Lisans eğitimim olan kamu yönetimi bölümünde edindiğim idari, siyasi, hukuki konu ve mevzuatlar hakkındaki bilgilerim ile birlikte lisans üstü eğitimim olan Deniz ve Liman İşletmeciliği alanındaki uzmanlığım da birlikte göz önüne alındığında, deniz ve liman kenti olan, doğup büyüdüğüm kentimin yararına olacak tüm projelerin daha etkin ve ivedi olarak hayata geçirilmesi için kentimizin güvencesi olacağına inandığım başkan adayımız Sn. Özcan Durmaz ile birlikte Aliağa’yı yönetmek adına belediye meclis üyeliğine aday olmuş bulunmaktayım.” diye konuştu.

“BELEDİYE YÖNETİMİNİN TEMEL TAŞI MECLİS ÜYELİĞİDİR”

İnşaat Mühendisi ve CHP listesinden 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı Musa Özcan meclis üyeliğinin önemine de vurgu yaparak “Yerel demokrasi açısından önemli sorumlulukları olan belediye meclis üyeliği, belediye yönetiminin temel taşıdır. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Aliağa’mızda belediye meclis üyeliğinin halkıma ve topluma karşı getireceği sorumluluğun bilinci ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayımız Özcan Durmaz’ın da yeni seçilecek meclis ile uyumlu ve verimli bir çalışma içinde olacağı inancı ile aday oldum.” dedi.

“ALİAĞA’YA HİZMETTEN KAÇILMAZ”

Aliağa’nın tanınmış avukatlarından Hakan Turan da yerel seçimlerin bir hizmet yarışı olduğunu belirterek “Aliağa’da yaşıyor, Aliağa’da kazanıyorsak, zamanı geldiğinde Aliağa’mıza hizmetten de kaçmamamız gerekli. Daha güzel ve havasıyla, suyuyla daha yaşanabilir bir Aliağa inşa etmek için Belediye Başkan Adayımız sayın Özcan Durmaz’dan teklif geldiğinde, bunu seve seve kabul ettim. Özcan Başkan’ın önderliğinde Aliağa Belediye Meclisi’nde çok başarılı projelere imza atacağımıza inancım tamdır.” şeklinde konuştu.

“ORTAK HAYALİMİZ YAŞANABİLİR BİR ALİAĞA”

Spor eğitmeni Savaş Dağdeviren, Aliağa’yı sportif ve kültürel alanlarda tanıtmak için elinden geldiğince gayret gösterdiğini ifade ederek “2 ay önce sayın Özcan Durmaz benimle beraber siyaset yapmak düşüncesi olduğunu belirtti. Ben de yaşadığımız Aliağa’mıza hizmet etmek için, Özcan başkanımızın da dürüst ve iyi bir belediye yönetimi gerçekleştireceğine inandığım için onunla birlikte yola çıktım. Çünkü Özcan Durmaz başkanımla ortak hayalimiz yaşanabilir bir Aliağa’dır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek