Reklam
  • Reklam
ÖNCE SOĞUK, SONRA ILIK...

ÖNCE SOĞUK, SONRA ILIK...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin önce Balkanlar üzerinden gelen yeni bir yağışlı ve soğuk, ardından da Perşembe günü Orta Akdeniz'den gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıkladı.

11 Aralık 2018 - 12:12

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Coşkun, yurdun büyük bir bölümünün bugün ve yarın, yağışlı havanın etkisinde olacağını bildirdi. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışlar Ege ve Akdeniz'de gök gürültülü sağanak olacak.

SAĞANAK SÜRECEK

İzmir'de ise bugün ve yarın sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kentte iki gün sürecek yağışlar kuvvetli olacak. Bugünden itibaren Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağacak. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Ege'de bugün karla karışık yağmur yağışı bekleniyor.

ANKARA 'DA KAR

Yarın yurdun iç kesimlerinin tamamında karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak. Ankara'da yağmurun ardından, kar yağışı başlayacak. İstanbul'da ise kar yağışı beklenmiyor. İstanbul'da önümüzdeki günlerde yağmur ve sağanak yaşanacak. Perşembe günü ise Türkiye'nin bu kez Orta Akdeniz'den gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi. Rüzgarın bugün İç Anadolu, Akdeniz, Doğu Anadolu'da, yarın ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde fırtına şeklinde eseceği belirtildi.

E

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek