Reklam
  • Reklam
ÖNCE EVİNİ YAKTI SONRA TREN YOLUNA OTURUP..

ÖNCE EVİNİ YAKTI SONRA TREN YOLUNA OTURUP..

Aydın Efeler'de genç kadın tren yoluna oturup intihar etti! Aydın'ın Efeler ilçesinde daha önce evini iki kez ateşe veren kadın, bu kez seyir halindeki tren raylarına oturarak intihar etti. Son zamanlarda Aydın ilinde artan intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi.

06 Eylül 2018 - 12:34

Aydın'ın Efeler ilçesinde daha önce evini iki kez ateşe veren kadın, bu kez seyir halindeki tren raylarına oturarak intihar etti.

Olay, saat 21.00 sıralarında Efeler ilçesi Orta Mahalle'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre mahallenin ortasından geçen tren raylarında oturan Oya A. (31), İzmir Denizli seferini yapan trenin altında kaldı. Durumu fark eden makinistler treni durdururken, yaklaşık 2025 metre sürüklenen genç kadın hayatını kaybetti. Oya A.'nın cesedi otopsi için morga kaldırılırken, trendeki yolcular uzun süre beklemek zorunda kaldı.

EVİNİ DE YAKMIŞTI

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı araştırma sonucu hayatını kaybeden Oya A'nın 6 gün önce evini de yakmış olduğu belirlendi.

31 Ağustos günü meydana gelen olayda; Orta Mahalle 220 Sokakta anne babası ve 3 çocuğuyla kaldığı evini birkaç saat arayla iki kez çakmakla ateşe veren Oya A., kendisini odaya kilitlemişti. Polislerin uzun ikna çabaları sonrası Oya A. ile evde bulunan kuş ve balıklar yanmaktan son anda kurtarılmıştı. Gözaltına alınan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Oya A., ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek