Reklam
  • Reklam
Onbinlerce Öğreciye Haber: İkili öğretim kalkıyor!

Onbinlerce Öğreciye Haber: İkili öğretim kalkıyor!

AK Partili Dağ, "AK Parti olarak eğitimin imar ve ihya olması için ciddi uğraşlar verdik. Ortalama 40-50 olan sınıf mevcutlarını 24-26'lara kadar düşürdük. İzmir'de okullaşma çalışmalarımıza hız verdik. Gelecek yıldan itibaren inşallah İzmir'de ikili öğretime son vereceğiz" dedi.

30 Mart 2018 - 16:17

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti olarak Türkiye'de eğitimin imarı ve ihyası için ciddi uğraşlar verdiklerini belirterek, 40 ila 50 arasında olan sınıf mevcutlarını 24-26 seviyelerine düşürdüklerini söyledi.

Bornova ilçesinde 12 derslikli Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz Ortaokulu temel atma törenine katılan Dağ, temelini attıkları okulun İzmir'e ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Dağ, uzun vadeli planlar ve yatırımlar için insan yetiştirmenin önemine dikkati çekerek, bunun da çocuklara nitelikli eğitim sunmakla mümkün olacağını kaydetti.

Milli Eğitim Bakanlığının bütçeden en yüksek payı AK Parti'nin iktidarda olduğu dönemde aldığını vurgulayan Dağ, "AK Parti olarak eğitimin imar ve ihya olması için ciddi uğraşlar verdik. Ortalama 40-50 olan sınıf mevcutlarını 24-26'lara kadar düşürdük. Halen istediğimiz seviyede olmayan okullarımız var, bunları da aşmaya çalışıyoruz. İzmir'de okullaşma çalışmalarımıza hız verdik. Gelecek yıldan itibaren inşallah İzmir'de ikili öğretime son vereceğiz." dedi. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti