Reklam
  • Reklam
ÖMER ÇELİK’TEN ’AF AÇIKLAMASI’

ÖMER ÇELİK'TEN 'AF AÇIKLAMASI'

AK Parti MYK toplantısı sonrası, parti sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi. Çelik, MHP'nin af teklifiyle ilgili soruya 'partideki değerlendirme henüz tamamlanmadı' yanıtını verdi.

03 Ekim 2018 - 12:07

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunarak soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM toplantısı dolayısıyla geçen hafta ABD'ye gittiğini daha sonra da Almanya'ya bir "devlet ziyareti" gerçekleştirdiğini hatırlatan Çelik, BM toplantısında verilen mesajların dünyadaki konjonktür açısından özel bir önemi olduğunu söyledi.

MHP'NİN AF TEKLİFİ

MHP'nin af teklifine dair de Çelik, "Partideki çalışma ve değerlendirme tamamlanmamıştır, son aşamasındayız ama tam bir nokta koyulmamıştır." ifadelerini kullandı.

"AP'NİN FON KARARI TAMAMEN İDEOLOJİK BİR YAKLAŞIMDIR"

Çelik, AP'nin fon kararı ile ilgili, "Buradaki yaklaşım demokratik bir yaklaşım değil, dayanışma içinde bir yaklaşım değil. Tamamen ideolojik bir yaklaşımdır. Maalesef AP'yi bu ideolojik fanatizm giderek kıskaç altına almaktadır." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN HASSASİYET GÖSTERME DURUMUNA GELMESİ SEVİNDİRİCİ"

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun ezanımıza, bayrağımıza saldıranlar karşısında bir hassasiyet gösterme durumuna gelmesi sevindiricidir." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun eleştirileri ile ilgili Çelik, şöyle konuştu:

"Devletin mali bilgilerini kim kime emanet ediyor. Devletin mali bilgileri Türkiye Cumhuriyeti'nin ajandasındadır."

YEREL SEÇİM İTTİFAKI

Çelik, yerel seçim ittifakı ile ilgili, "Bununla ilgili takvim kendi tabii seyri içinde devam ediyor. Heyetlerarası görüşmeler gerçekleşecek. Sayın Genel Başkanımız ile Sayın Bahçeli bir araya gelecekler. Bu heyetlerarası görüşmelerde ortaya çıkan tabloyla ilgili son politik çerçeveyi çizecekler." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti'nin her seçim bölgesinde seçime girecek şekilde hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

Suriyelilerle ilgili de Çelik, "Güvenli ortam oluşturulana kadar milletimiz ev sahipliği yapmaya devam edecektir, ekmeğini, çorbasını bunlarla bölüşmeye devam edecektir. Çünkü bu bir insanlık sınavıdır." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti