Reklam
  • Reklam
OKTAR İZMİR’Lİ BİR AİLEYİ KATLETTİ!

OKTAR İZMİR'Lİ BİR AİLEYİ KATLETTİ!

Adnan Oktar, İzmirli işadamı Emre Şaban Köknar’ın kızları Dilem ve Gizem Köknar’ı ağına düşürdü. Baba, kızlarını kurtarmaya çalışırken, kendisinden boşanan eşi Sonia Eskinazi de örgüte katıldı...

21 Temmuz 2018 - 09:52

Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan, İzmir'in tanınmış Köknar ailesinin kızları Dilem Köknar, kız kardeşi Gizem Köknar ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan anneleri Sonia Eskinazi'nin, örgütün önemli ve kilit isimleri arasında yer aldıkları ortaya çıktı. Üniversite yıllarında girdikleri suç örgütüne, sonradan anneleri Sonia Eskinazi'yi de alan iki kız kardeşin aileyi mahvettikleri, kereste tüccarlığı yapan işadamı babaları Emre Şaban Köknar'ı kahrettikleri ve talihsiz adamın çektiği acılar nedeniyle kansere yenilerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Babalarının üzüntüden kanser olup ölümüne neden olmakla kalmayan 36 yaşındaki Dilem ve 30 yaşındaki Gizem Köknar'ın, 4 yıl önce ölen babalarından kalan Karşıyaka Bostanlı' daki milyonluk dükkânları ve daireleri de satarak, paraları örgüte aktardıkları ortaya çıktı.

AVUKAT HER ŞEYİ ANLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmasına karar verilen Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu zanlılar arasındaki Avukat Fatih Mehmet Doğan'ın verdiği detaylar, İzmirli kediciklerin bir aileyi nasıl ortadan kaldırdığını gözler önüne serdi.

Yeni Asır, İzmir'in bir dönem en tanınmış işadamlarından olan kereste tüccarı Emre Şaban Köknar'ın; kızları ve eşini, Adnan Oktar'ın örgütüne kaptırınca nasıl mahvolduğunun ayrıntılarına ve örgütün ele geçirdiği milyonlarca lira değerindeki dükkân ve dairelerinin adresine ulaştı.

ÖRGÜTÜN KİLİT GÖREVLERİNİ ÜSTLENDİLER

Dilem Köknar: İzmir'de özel bir okulda eğitim görmesinin ardından, İstanbul'da özel bir üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Adnan Oktar'ın televizyon programlarında çok sayıda sunuculuk ve yorumculuk yapan Köknar'ın, örgüte kızların ve erkeklerin kazandırılması için görev yaptığı, kazandırdığı kızların gezdirilmesi, şaşalı hayat yaşaması ve alışverişe çıkarılmasından sorumlu olduğu belirtildi. Erkekleri tuzağa düşürmek için sosyal medya hesapları üzerinden flört ettiği ve örgütün önemli isimleri arasında yer aldığı tespit edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek