Reklam
  • Reklam
ÖDEMİŞ BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Ödemiş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bu yıl şenlik şeklinde kutladı. Salı Pazarı Parkı’nda yapılan etkinliklerde çocuklar gün boyu bayramın tadını çıkardı.

24 Nisan 2019 - 14:26

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Salı Pazarı Parkında organize edilen şenlikte  çocuklarla biraraya geldi. Şenlik alanında gösterilerini gerçekleştiren Ödemiş Anaokulu’nun programında konuşma yapan Başkan Eriş, TBMM’de geçmişten bugüne alınan kararların milletin kararı olduğuna vurgu yaptı. Mehmet Eriş; “Tek başınıza kararlar almak mümkün. Daha güzel kararlar alabileceğinizi sanabilirsiniz. Ama yanıldığınız zaman hepimiz büyük zararlar görebiliriz. İşte Büyük Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk daha savaşın başında, 1920’de Hacı Bayramı Veli Camii’nde kılınan Cuma namazından sonra yürüyerek geldiği, kiremiti olmayan, masası sırası olmayan, adeta metruk durumda meclis adını alan o binada kararları milletimizle birlikte almaya başladı. Kararlar almak için büyük binalara, saraylara gerek yok. Saray beyninizde ise, saray yüreğinizde ise o kararlar en büyük kararlar olarak halka döner. Büyük liderimizin dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel günde aydınlık yarınlarımızın sahibi çocuklarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Şenlik alanının bir kısmında çocuk oyun grupları kuruldu.  Belediye bünyesinde hizmet veren Oyuncak Müzesi’nden getirilen oyuncaklar  ve Deneme Bilim Merkezi’ndeki deney alanları çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Yüz boyama ve masal kahramanlarının aktiviteleriyle  çocuklar eğlenceli zaman geçirdi. Şenlik alanında aynı zamanda Ödemiş Belediyesi Resim Kursu çocuk kategorisinde çalışmalar yapan öğrencilerin eserlerine yer verildi. Etkinlikler kapsamında çocuklara özel basketbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye girenlere ödüller verildi.

Gün boyun devam eden etkinlikler akşam düzenlenen konser ile son buldu.  50. Yıl Ortaokulu ve Kaymakçı THK Ortaokulu öğrencilerinin müzik gruplarının sahne aldığı konser, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Ayrıca konserde Ödemişli 7 yaşındaki Çağan Yetkin Seyit’in Atatürk sevgisini konu alan ailesiyle birlikte çektiği kısa film ve klip izletildi.

Başkan  Mehmet Eriş, 23 Nisan’da Makamını Çocuklara  Bıraktı

Ödemiş  Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukları makamında konuk etti. İnönü İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerinden Kerem Halat ve Mustafa Muhittin Ali Kökten ile Dünya Koleji 1. Sınıf öğrencisi Çağan Yetkin Seyit, belediye başkanı olarak taleplerini dile getirdi. Çocuklar sırayla başkanlık koltuğuna oturarak, önce okulları için sonra da şehir genelindeki parklar konusunda talepte bulundu. Çağan Yetkin Seyit ise ilçedeki kültür sanat faaliyetlerinin daha da artması ve tiyatro gösterilerine sıklıkla yer verilmesini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek