Reklam
  • Reklam
Nusret’e ABD’de soruşturma

Nusret'e ABD'de soruşturma

Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe'ye ABD'nin New York eyaletindeki restoranına soruşturma açıldı. Newsweek haber sitesine göre soruşturmanın sebebi Nusret Gökçe'nin videolarında eldiven kullanmadan etlere dokunması ve sağlık kurallarını ihlal ettiği iddia edildi.

01 Şubat 2018 - 14:36

Nusr-Et restoran zincirlerinin sahibi Nusret Gökçe'ye sağlık kurallarını ihlal ettiği iddiasıyla ABD'nin New York eyaletinde soruşturma açıldı. Sosyal medyada restoranlarının mutfağında çektiği yemek hazırlama videolarıyla ünlenen Nusret Gökçe için, New York Belediyesi Sağlık Departmanı'ndan bir yetkili, Nusret'in videolarının ardından kendilerine gelen şikâyetleri değerlendirerek bir soruşturma yürüttüklerini aktardı.

ABD sağlık kurallarına göre bir yemeğe çıplak elle dokunmanın ve yemek hazırlarken el ve kollarda mücevher olmaması gerektiğini söyleyen yetkili, Nusret'in bu kuralları ihlal ettiğinin altını çizerken Newsweek'e göre söz konusu restorandaki yetkililerin ise soruşturmaya ilişkin yanıt vermekten kaçındığı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti