Reklam
  • Reklam
NURİ ŞAHİN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI MI?

NURİ ŞAHİN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI MI?

Orta saha için yıldız arayan Fenerbahçe, Borussia Dortmund'un satış listesine koyduğu Nuri Şahin'in transferi için görüşmeleri sürdürüyor.

29 Ağustos 2018 - 13:07

Spor Toto Süper Ligde yaz transfer döneminin sona ermesine çok az bir süre kala Fenerbahçe, orta sahasına yaratıcı oyuncu takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre sarı-lacivertliler, Borussia Dortmund forması giyen eski milli futbolcu Nuri Şahin'e kafayı taktı.

NURİ TRANSFERE OLUMLU BAKIYOR

Alman kulübünün Shinji Kagawa ile birlikte transfer listesine koyduğu Nuri Şahin için Borussia Dortmund'a teklif yapıldığı söylendi. Nuri'yi satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Alman yetkililere teklifini iletirken Nuri Şahin'in de sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak baktığı haberle bildirildi.

GÖRÜŞMELER TÜM HIZLA DEVAM EDİYOR

Şahin’in bu düşüncesinin, transferin gerçekleşme olasılığını artırdığı ifade edilirken görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Bazı alternatif isimler üzerinde de duran Fenerbahçe yönetiminin yaşanacak gelişmeler doğrultusunda transfere yön vereceği, transfer süresinin dolmasına çok kısa bir süre kaldığı için de acele ettiği bilgisi de haberde yerini aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti