Reklam
  • Reklam
NUMAN KURTULMUŞ’TAN AÇIKLAMA

NUMAN KURTULMUŞ'TAN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş birçok önemli açıklamalarda bulundu.

09 Ekim 2018 - 15:26

Numan Kurtulmuş'un açıklamaları:

Önce frene basılması önemliydi. Bu açıklanan Enflasyonla mücadele planı çok kısa sürede başarıya ulaşacak ve vatandaşa yansıyacaktır.

Cumhur İttifakı’nın ruhunun korunması çok önemli. Şimdi sırada yerel seçimlerde ittifak var. Bir koltuğa 2 aday öneremeyeceğimize göre bu ittifakın yolları aranıyor. Kendi tabanlarımızı koruyacağız. İlk toplantıda niyet ve ana çerçeve çizildi.

Kayyum aslında belediye başkan vekilliğidir. Bunlar durup dururken atanmadı. Hiç bir hükümet seçilmiş bir yere vekil atamak istemez. Ama HDP'li belediyeler kaynakları dağa aktarmak gibi bir aymazlığın içine düştü. Dolaysıyla bu kadar il ve ilçeye durduk yere kayyum atanmamıştır. Seçilen belediye başkanlarının hiçbiri hizmet yapmamıştı. Vekil olarak atananlar çok güzel hizmetler yaptılar. Şimdi artık bu seçimde HDP'li adayların tavrı çok önemli olacak. Terörle aralarına hizmet koyacaklar. Dağa bağlı olmadıklarını gösterecekler. Bundan sonrası HDP'nin tavrına bağlı. Terörle bağ kuranlara hiçbir devlet müsaade etmeyecektir.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti