Reklam
  • Reklam
NECİP NASIR’ DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

NECİP NASIR' DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin açıkladığı özellikle ulaşım ve lojistikle ilgili planlanan uygulamaların yaşam kalitesini artıracağını vurguladı.

11 Şubat 2019 - 10:10

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, geçmişten günümüze bir ticaret ve ekonomi kenti olan İzmir'in bilim, teknoloji ve yazılım, gıda, tarım teknolojileri, turizm, sanayi ve lojistik merkezi olarak ön plana çıkması gerektiğini belirterek, AK belediyecilikle kentin ekonomi alanındaki potansiyelinin ortaya çıkarılacağını söyledi.

İNSAN VE ÇEVRE ODAKLI

İzmir'in aydınlık yarınları için kentin geleceğine yönelik yeni yatırımların yapılmasının önemli olduğunu ifade eden Necip Nasır, İzmir'in şehir planlamasının da insan ve çevre odaklı olarak yeniden düzenleneceğini belirtti. Türkiye'nin batıya açılan kapısı ve bir liman kenti olan İzmir'in ulaşım ve lojistik altyapı özelinde eksikleri olduğuna dikkat çeken Nasır, Nihat Zeybekci'nin açıkladığı projelerle birlikte dinamik bir dönüşüm yaşanacağını da dile getirdi. 'Dünyaya açılmak İzmir'le başlar' sloganıyla kent için yapılacak başlıca yatırımlar hakkında bilgi veren Necip Nasır, şunları söyledi:

Açıklanan program kapsamında; ikinci çevreyolu şehir bağlantıları, Gaziemir batı ve doğu çevreyolu projesi, köprülü kavşaklar, İzkaray (karayolu ve raylı körfez geçiş projesi), İzmir raylı sistem ağı, yeni iskeleler, turizm merkezi, marinalar, balıkçı limanları, kargo taşımacılığı, serbest ve organize bölgeleri, bilim, teknoloji ve yazılım vadisi, gıda ve tarım teknolojileri vadisi, süt ve süt ürünleri bölgesi, körfez koruma ve kullanma anayasası, yeni örnek mimarili akıllı şehirler, teknopark, arkeoloji müzesi, dünyanın en modern olimpiyat stadı gibi başlıklar öne çıkıyor. Artık değişim ve gelişim zamanıdır. İzmir AK belediyecilikle birlikte hak ettiği konuma yükselecek. Bunu başarmak için halkımızı Sayın Zeybekci'ye destek olmaları için davet ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti