Reklam
  • Reklam
Müzik Umut Olacak....

Müzik Umut Olacak....

Müzik Ritimleri Umut Olacak...

16 Mart 2018 - 18:00

Müziğin Umuda Dokunuşu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocukların bütün günlerini geçirdikleri odaları, 'Müziğin Umuda Dokunuşu' adlı geceyle bir araya gelecek ve aralarında çocuk sanatçıların da bulunduğu genç piyanistlerin konserinden elde edilecek gelirle yenilenecek.

Türkiye’nin dört bir yanından İzmir’e gelecek 41 genç piyanist ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden özel olarak geceye katılacak olan piyanist Rüya Taner’in yardım konseri, Karşıyaka Belediyesi, Pergoman Lions Kulübü,Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kanserle Dans Derneği ve Tüm Yerel Sen İzmir şubeleri iş birliğinde gerçekleştirilecek.

Festival Havasında geçecek

Karşıyaka Belediyesi piyano eğitmeni Nilüfer Güzel, minik yüreklere umut olmak istediklerini belirtti. Hastalıkla mücadele eden çocukların daha iyi koşullarda tedavi görmeleri için bir yardım eli uzatacaklarını söyleyen Nilüfer Güzel, "Türkiye çapında ve İzmir'de çok değerli eğitimciler, akademisyenler, piyanistler ve tüm müzisyenler tek yürek olup bu sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. İzmir'de uluslararası festival havasında geçecek, belki de miniklerle bir ilk olan bu projemizde genç ve minik piyanistlerimiz çocuklarımıza umut olacak. Konserden elde edilecek gelir ile çocuklarımızın yaşına uygun daha keyifli ve renkli hale gelmesini sağlayacak çocuk onkoloji bölümü yapılacak. Onların moral ve motivasyonlarına katkı koymak istiyoruz. Hedefimiz, müziğin birleştirici gücüyle bu çocuklarımıza umut olabilmek" dedi.

Göreve başlarken söz verdik

Düzenlenen etkinliklerle 2017 – 2018 yılında görev sürelerinin oldukça verimli geçtiğini vurgulayan Pergamon Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu ise, “Görevimize ''Sen yoksan eksiğiz’ mottosuyla başladık. Bu sözümüze sadık kalarak yardıma etkinliklerle ihtiyacı olan tüm yurttaşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Çok sayıda kurum ile birlikte yapacağımız konserimize tüm İzmirlileri davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek