Reklam
  • Reklam
MHP’NİN KARARI SONRASI..

MHP'NİN KARARI SONRASI..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti'nin 31 mart yerel seçimlerindeki 40 belediye başkanı adayını açıkladı. Erdoğan, adayları açıklamadan önce önemli mesajlar verdi, parti olarak hedeflerinin yüzde yüzün tamamına ulaşmak olduğunu dile getirdi.

26 Kasım 2018 - 11:36

 

Erdoğan konuşmasının başında ise MHP lideri Bahçeli'ye 3 büyükşehirde aday çıkarmama kararı nedeniyle teşekkür etti. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'na bağlılığımızı ilan ediyoruz" dedi. AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

"Sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum. Kuruluşundan bugüne, sandık kurulu üyeliğinden genel başkanlığa kadar her kademede belde, il teşkilatlarımızda hizmeti geçmiş arkadaşlarımızın tamamını yadediyorum. Belediye başkanlarımıza, belediye meclis ve il genel meclis üyelerimize, sandık müşahidlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Gerek 24 Haziran seçimlerinde Meclis'te görev alan, gerekse önümüzdeki yılın Mart ayındaki seçimlerinde vazife üstlenecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti