Reklam
  • Reklam
METEOROLOJİDEN UYARI

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre yurt genelinde kuvvetli yağış beklenirken bazı iller için sel uyarısı yapıldı. Pazar gününden itibaren, yağışlı havanın yurdun batı kesimlerini terk edeceği ve bazı bölgelerde sıcaklıkların artacağı tahmin ediliyor.

12 Mayıs 2018 - 11:17 - Güncelleme: 12 Mayıs 2018 - 11:43

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu,Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri,Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Şırnak, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Ankara'nın kuzey ve doğu çevreleri ile Malatya ve Elazığ'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli  olması bekleniyor.  Marmara Bölgesinde ise havanın bugün parçalı ve çok bulutlu, doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Şırnak, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Ankara'nın kuzey ve doğu çevreleri ile Malatya ve Elazığ'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek ani su ve sel baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti