Reklam
  • Reklam
MERAL AKŞENER’ DEN AÇIKLAMA

MERAL AKŞENER' DEN AÇIKLAMA

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, “AK Parti'ye ve MHP'ye de sesleniyorum milletimizin işine gelecek bir teklifi İYİ Parti'den geldi diye size evet demek ağır geliyorsa buyurun siz getirin evet diyelim” dedi.

15 Ocak 2019 - 15:51

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında bazı illerin belediye başkan adaylarını da açıkladı.

"Sayın Doktor Cihan Kolik Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, sayın Doktor Serdar Kaman Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Sayın Oğuz Şimşek Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Sayın Levent Dikmen Kastamonu Belediye Başkan adayımız, Sayın Taner Söylemez Ağrı Belediye Başkan adayımız, Sayın Yakup Özcan Rize Belediye Başkan adayımız, Sefer Özer Güneysu Belediye Başkan adayımız."

Akşener'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

İYİ Parti asgari ücretten vergi alınmasına karşıdır. Bu adaletsizliktir. Asgari ücret yüzde 20'lik vergi dilimine girecek ve bir kaç ay içinde azalacak. AK Parti'ye ve MHP'ye de sesleniyorum milletimizin işine gelecek bir teklifi İYİ Parti'den geldi diye size evet demek ağır geliyorsa buyurun siz getirin evet diyelim. Kimin teklif ettiğinin ve kimin uyguladığının bizim için önemi yok. Asgari ücretten vergi alınmasın diye öneri getirin İYİ Parti evet diyecek.

Memurlara 3 bin 600 ek gösterge teklifini getirin evet diyeceğiz. Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini getirin evet diyeceğiz. Çiftçiye satılan mazot ve gübreden vergi alınmasın diyin evet diyeceğiz. Sanayi üretimiyle ilgili teklifiniz varsa, askerlik sisteminin yeniden düzenlenmesi ile teklifinizi getirin evet diyelim. Biz getiriyoruz hayır diyorsunuz siz getirin evet diyelim

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti