Reklam
  • Reklam
"MENDERES’İ İZMİR’İN MERKEZİ HALİNE...

"MENDERES'İ İZMİR'İN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ"

Menderes Belediye Başkanı Soylu, AK Parti’nin İzmir’deki aday tanıtım toplantısının ardından seçim startını verdiği Oğlananası’nda büyük ilgi gördü. Soylu, “Menderes’i İzmir’in merkezi haline getireceğiz” sözü verdi.

07 Ocak 2019 - 09:47

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 2019 yerel seçimleri için seçim çalışmalarını doğup büyüdüğü köyden başlattı. Başkan Tayyip Erdoğan'ın 2019 yerel seçimleri için İzmir'de gerçekleştirdiği AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seçim çalışmalarına Oğlananası'ndan başladı. Cumhur İttifakının ortak adayı Soylu'nun ziyaretinde AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü de yer aldı.

COŞKUYLA KARŞILANDI

Köy meydanını dolduran hemşerileri Başkan Soylu'ya büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Menderes için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Soylu, "2014'te ilk seçim çalışmasına doğup büyüdüğüm Oğlananası'nda başlamıştım. Şimdi de adaylığımızın açıklanmasının ardından buraya gelip seçim çalışmalarımızın başlangıcını gerçekleştirdik. Menderes için ilk günkü aşkla çalışmaya, durmadan yorulmadan devam edeceğiz" açıklamalasını yaptı.

HER SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

2014'ten bugüne kadar verdikleri tüm sözleri tuttuklarını kaydeden Soylu, "Menderes'te gerçekleştirdiğimiz hizmet kervanı ile güzel ilçemize hep ilkleri kazandırdık. Şimdi sıra Menderes'i İzmir'in merkezi yapmaya geldi. Menderes her alanda İzmir'in merkezi olacak, söz veriyorum" dedi. Tüm siyasi partilere gönül veren vatandaşlara seslenen Başkan Bülent Soylu, "Kar tanelerini çığa dönüştüreceğiz. Tüm siyasi partilere gönül vermiş hemşehrilerime sesleniyorum. Gelin bir olalım, beraber olalım, ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere taşıyalım. 2014'te başladığımız değişimi ve gelişimi durmadan, yorulmadan sürdürelim" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti