Reklam
  • Reklam
MENDERES ADAYI MUSTAFA KAYALAR VEKİLLERLE SEÇİM OFİSİNDE..

MENDERES ADAYI MUSTAFA KAYALAR VEKİLLERLE SEÇİM OFİSİNDE..

CHP Menderes Belediye Başkan Adayı Mustafa Kayalar hafta sonu milletvekilleriyle birlikte miting gibi açılışlar yaptı.

11 Mart 2019 - 10:33

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Milletvekilleri Ednan Arslan, Murat Bakan ve eski vekil Musa Çam ile birlikte Gümüldür, Ortaköy, Tekeli ve Görece'de binlerce vatandaşın sevgi gösterileriyle seçim ofislerinin kurdelelerini kesti

Binlerce Menderesli, CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar'ın açtığı dört seçim ofisinde buluştu. İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Murat Bakan ve eski vekil Musa Çam'ın da katıldığı Gümüldür, Ortaköy, Tekeli ve Görece'deki törenlere, coşkulu kalabalıkların davullu zurnalı, şarkılı türkülü, meşaleli sevgi gösterileri damga vurdu. Vekiller ve Kayalar'ın sözlerini "sık sık Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "En büyük başkan, bizim başkan", "Menderes seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesen vatandaşlar, "31 Mart'ta Menderes'in kaderini değiştireceğiz. Bizi yok sayan bir zihniyeti sandığa gömeceğiz" dediler.

Sizin başkanınız olacak

Miting havasında gerçekleşen Ortaköy ve Gümüldür'deki seçim ofisi açılışlarında konuşan Milletvekili Ednan Arslan, vatandaşlara şöyle seslendi: "Mustafa Kayalar'a kefilim. 31 Mart'ta hepinizin belediye başkanı olacak. Menderes'e yakışan bir başkan adayımız olan Mustafa kardeşim, siyasi düşüncelerinden dolayı hiç kimseyi işten çıkarmayacağının da garantisini veriyor. Beni başkan yapın, size hizmet edeyim, diyor. Mustafa Kayalar'a sahip çıkın. Adayımızı size emanet ediyorum. Mevcut başkan, 2019'da Gümüldür'e, Özdere'ye, Ortaköy'e doğalgaz getirecekmiş! Günaydın. Bugüne kadar neden getirmedin? Size sahip çıkana sahip çıkın. Sahip çıkmıyorsa, sizde ona sahip çıkmayın."

Ortaköy'e iki müjde verdi

Başkan adayı Mustafa Kayalar, Ortaköy'e belediye hizmet merkezi ve sağlık merkezi sözü verdi.  Ortaköy'ün sorunlarının hızlı çözümünün bu merkezden sağlanacağını, tüm vatandaşların ortak isteği olan sağlık ocağının da  önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirten Kayalar, "Sağlık merkezi, 7/24 açık olacak. Sahilimizi daha cazip hale getireceğiz. Sosyal yaşam alanları oluşturacağız. Gümüldür mandalinasını katma değerli hale getirip üreticilerimizin lokmasını büyüteceğiz." dedi.

Menderes'e huzur gelecek

Tekeli ve Görece'deki seçim ofislerinin açılışında da izdiham yaşandı. Milletvekili Murat Bakan, "Şu andaki başkan, korku imparatorluğu kurdu. Herkesi kırdı. Adayımız Mustafa Kayalar, başkan seçildiğinde herkesi kucaklayacak, ilçeye huzur ve barışı getirecek" dedi. Musa Çam ise gittiği köylerde vatandaşlardan, bu kez kendisi için değil, Mustafa Kayalar ve Tunç Soyer için oy istediğini, geçen sefer AKP'ye oy verenlerin dahi "Bu iş bitti.  Kayalar ve Soyer'i başkan yapacağız" dediğini anlattı. Kayalar, Tekeli ve Görece'nin beklediği hizmetlerin hepsini getireceğine dair söz verdi. Kayalar, vatandaşların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, "Martın sonu bahar, diyoruz; ama Menderesliler, ortaya koydukları kararlılıkla ilçemize baharı erken getirdi" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti