Reklam
  • Reklam
MEHMET ÖZHASEKİ’ DEN AÇIKLAMA

MEHMET ÖZHASEKİ' DEN AÇIKLAMA

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Dünden itibaren Gerede'den gelen memba suyu basılmaya başlandı Ankara'ya, inşallah bundan sonra memba suyu içilecek" dedi.

09 Mart 2019 - 17:23

Özhaseki,  GİMAT Toplantı Salonu'nda, esnafla bir araya geldiği  toplantıda bir konuşma yaptı. Esnaflığın ayrı bir kültür olduğunu, bu kültürün temelinde ahilik  bulunduğunu belirten Özhaseki, "Bu kültür 800 yıldır devam ediyor. Devletin ve  milletin temel direğinin esnaf olduğuna inananlardanım." ifadesini kullandı.

Bir taraftan da esnafın en korunaksız grup olduğuna inandığını  belirten Özhaseki, "Memurların kendine has 657'si, işçilerin de sendikası var.  Esnafın hiçbir şeyi yok. Esnafın dertlerinin çözümünü bulabileceği bir makamın  mutlaka devlet nezdinde olması lazım. Elbette kendi içinde birlikteliğiniz,  değişik dernekleriniz var ama devlet nezdinde bunun korunacağı en iyi yer de  yerel yönetimlerdir." diye konuştu.

Özhaseki, belediye başkanlığı döneminde Kayseri'de yaptıklarına  değinerek, belediyelerin kendi imkanlarını kendi yerli sanayisi, ticareti ve  turizminin gelişmesi için harcadığında her şeyin olumlu yönde değişeceğini  vurguladı.

Ankara için hazırladığı kültür yolu projesinde 411 tescil eserin ve 72  müzenin bulunduğunu belirten Özhaseki, "Burada sağlık turizmi, termal turizm  canlandırılabilir, kültür-inanç turizmi yapılabilir. Ankara adeta üstü örtülü bir  hazine. Bu örtüyü çekmek lazım, her bir alanda küçük dokunuşlarla hepsini ayağa  kaldırmak lazım. Bu olduğunda emin olun ticaret büyür. Herkes dilim dilim  nasibine düşeni fazlasıyla alır." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı