Reklam
  • Reklam
MAVİ ENGEL TANIMIYOR!

MAVİ ENGEL TANIMIYOR!

Türkiye Kömür İşletmeleri sponsorluğu ve Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü’nün organizasyonu ile engelliler unutamayacakları bir yaz geçiriyor. Didim Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde ağırlanan 85 engelli ve aileleri denizin ve eğlencenin tadını çıkarıyor

11 Temmuz 2018 - 12:48

Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdürlüğü'nün konaklama sponsorluğunda, Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü'nün organizasyonluğunda TKİ Didim Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, hazırladığı 10 günlük programla engellileri ağırlıyor. TKİ Genel Müdürü Ömer Bayrak, İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Faruk Kurt, Eğitim Daire Başkanı M. Sedat Agdağ'ın katılımıyla 2 Temmuz'da başladı. Bugün sona erecek olan etkinlikler dizisi kapsamında denize giren ve kendileri için hazırlanan çeşitli faaliyetlere katılan 85 engelli, aileleriyle birlikte gönüllerince eğleniyor, güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Sahilde düzenlenen engelli rampaları sayesinde engellilerin denize rahatça girmeleri sağlanıyor. Yarışma ve gösterilerin de yer aldığı programda engelliler, dans ediyor, şarkı söylüyor, oyunlar oynuyor.

AİLELER DE KATILDI

Yaz programı etkinliğinde engellilerin yanı sıra aileleri de tesiste ağırlandı. Etkinliğe TKİ Genel Müdürü Ömer Bayrak, İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Faruk Kurt, Eğitim Daire Başkan M. Sedat Agdağ da katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek