Çekya üzerinden terörü çek edip haini serbest bıraktılar


 

 

Çekya üzerinden terörü çek edip haini serbest bıraktılar

Salih Müslim’e  ABD ve AB müdahalesi

PYD Terör örgütü eski lideri hain terörist Salih Müslim’in Çek Cumhuriyetin de önce yakalanıp sonra apar topar serbest bırakılması tamamen bir diplomasi komedisi…

Türkiye’nin kırmızı bültenle aradığı ve başına 4 Milyon ödül koyduğu Müslim, yemek yediği restaruant sonrası kaldığı otelde gözaltına alınmıştı. Gözaltına alındıktan sonra Türk Dışişleri Bakanlığından dosya istenmiş ve apar topar mahkeme karşısına çıkarıldı. 41 gün gözaltı süreci varken 24 saatte mahkeme karşısına çıkarılmasının perde arkasında başta terörü besleyen Avrupa ülkeleri ve ABD çek yetkililerine baskıya geçmişler ve hemen çadır mahkemelerine çıkmasını adeta emretmişlerdir. Bu sürecin hızla ilerlemesi elleri kelepçeli Salih Müslim’in mahkemeye giderken verdiği pişkin pozlar mahkemenin sonucunu ortaya koyuyordu.

Terörü yaratan ve besleyen hatta kuluçkaya yatarak büyüten anaç olan ve hala babası ortaya çıkmayan  aslında bu terörü başta PYD – PKK- YPG ve DEAŞ illetini doğuran ülkeler ÇEKYA Yönetimine AB üyeliği doğrultusunda farklı ödünlerle derhal serbest bırakmasını adeta emretmişlerdir.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 100 yıllık Ortadoğu planlarını ters hale getirmiş düzenli ordular yerine terör örgütleri aracılığı ile  bölgeyi dizayn eden İsrail’in güvenliği için ülkeleri işgal eden başta ABD ve bazı Avrupa ülkeleri Salih Müslim’in yakalanması ile 24 saatlik telaşa düşmüşler ve derhal serbest kalması için seferber olmuşlardır.

Türkiye’nin terör örgütleriyle mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğini açıklaması terörü besleyen ve kanla beslenen terör sevicileri her geçen gün daha da tedirgin etmektedir.