Reklam
  • Reklam
Kültürpark’ta ilke imza: ’Arama Konferansı’

Kültürpark'ta ilke imza: 'Arama Konferansı'

İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Arama Konferansları’nın ilki olan “Kültürpark Arama Konferansı” için Tunç Soyer ile İzmirliler biraraya geldi.

17 Haziran 2019 - 17:12 - Güncelleme: 17 Haziran 2019 - 17:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer,Kültürpark'ta, İzmir halkının İzmir'in gelecegi üzerine fikir ve görüşleri bilgi edinmek için ilki düzenlenen Arama Konferansına katıldı. Konferansta İzmirliler, sivil toplum ve belediye yetkilileri Kültürpark hakkında görüşlerini paylaştı ve Kültürpark’ın geleceğine birlikte yön vermek için konuştular.

Tunç Soyer herkesi dinleyip notlarını aldı. Başkan Soyer“Kültürpark’la ilgili daha çok sizi dinleyeceğiz ki bundan sonra yapacaklarımızla ilgili yol haritası çıkartabilelim. Çok kıymetli,kentin en büyük zenginliklerinden Kültürpark konuşulacak. Kültürpark bu bölgede yaşayan kuşların yatakhanesi. İzmir’in en iyi korunmuş ve en zengin noktası. Bu salonunda bulunan herkesin, burada olmayanların da Kültürpark’la ilgili benzer hassasiyetleri taşıdığını biliyoruz. Bunun üzerinden konuşmamız ve geleceğini birlikte planlamamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu toplantı, birlikte ortak akılla yönetim irademizin ilk örneğidir. Bu konferanslardan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi bir yol haritası çıkartacak. Fikirleri toplayacağız, fikir elde edip sonuç ortaya çıkaracağız. O sonuçları tekrar sizinle paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti