Reklam
  • Reklam
KONAKLILAR BUNU HAK ETMİYOR

KONAKLILAR BUNU HAK ETMİYOR

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, seçime kısa bir süre önemli mesajlar verdi.

26 Mart 2019 - 09:22

İlçenin çoğu mahallesinde iç karartıcı görüntülerle karşılaştığını kaydeden Başkan Adayı Eroğlu, “İlçemizde yaşamını sürdüren insanımız ve iş yapan esnafımız bunlara layık değil. Hemşehrilerimiz yaşamını kaliteli hale getirecek hizmetleri ve ilgiyi hak ediyor. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız yaşlılarımız ve engellilerimizi ilgisiz, el atılmamış kent yapısından kurtarıp, huzurlu ve mutlu bir yaşam vadediyoruz” dedi.

Her gün 10 kilometre yürüdü

Konak’ın hemen her mahallesine giren ve mahalleler arasını araçsız dolaşan Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, günde en az 10 kilometre yol yürüyor. Mahalle esnafı ve çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştiren Eroğlu, şimdiye kadar gitmediği mahalle kalmadığını söyledi. Akşam saatlerinde Halkapınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Eroğlu, “Mahalleler arasında genellikle araba kullanmadım. Bir mahalleden diğerine yürüyerek geçtim. Yolları gördüm, mahalleleri gördüm, insanımızın yaşadığı evleri, esnafımızın iş yaptığı sokakları gördüm. Halimiz tam anlamıyla içler acısı. Özellikle yağışlı günlerde yaşanan sıkıntılara yakından tanık olmuştuk. Sadece yağış değil normal zamanda da sıkıntılara boğulmuşKemeraltı esnafımızı, Gültepe’de, Toros ta, Halkapınar’da yaşayan ve iş yapanhemşehrilerimizi gördük. İnsanlar hizmetsiz ve yalnız bırakılmış. Mahallelerimiz son derece bakımsız. Kenara atılmış, ötelenmiş gibi. Hemşehrilerimizin genel sıkıntısı da bu yönde. Mahalleleri gezip görüyoruz ki insanımızın yaşadığı yerler yok sayılmış. Bizim insanımızı düşünen, kaliteli yaşam öngören projelerimiz hazır. “Sorun çözen” ve “Önce insan” diyen bir anlayışla ilerliyoruz. Bir an evvel bu anlayışla İşe koyulmak için gün sayıyoruz” diye konuştu.

Maça katıldı, kupa kaldırdı

Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, Torosgücü Spor ve İzmir Demir Spor arasında Bornova Yusuf Tırpancı Sahası’nda oynanan futbol maçına da katılarak taraftar tribününden destek verdi. 3-0’lık galibiyetle Süper Amatör Lige yükselen Torosgücü Spor futbol takımı oyuncuları, Başkan ve Teknik direktörle birlikte kupa kaldıran Eroğlu, “Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Nice zafer ve başarılar bizimle olsun” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek