Reklam
  • Reklam
KONAĞA "KÜÇÜK TÜRKİYE" DİYEBİLİRİZ...

KONAĞA "KÜÇÜK TÜRKİYE" DİYEBİLİRİZ...

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Konak’ta yaşayan insanları çok iyi anlamak ve tanımak gerekiyor. İlçemiz tam manasıyla ‘Küçük Türkiye’ diyebiliriz. Herkesin ortak sorunu; anlayış, hizmet ve meselelerine çözüm bekliyor olması. Herkese eşit hizmet anlayışı ile tüm sorunlara STK’larla birlikte çalışarak tam anlamıyla neşter vuracağız. Birlikte başaracağız” dedi.

04 Şubat 2019 - 14:38

Güç kaynağımız

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu İzmir Girit Mübadilleri Derneği’ni ziyaret etti. Hemşehri derneklerinin Türkiye’nin kültür dünyasının en güçlü dinamikleri olduğunu belirten Eroğlu, “Girit Mübadilleri Derneği de bunların içinde en anlamlı olanlarından biridir. Sizler sadece bir kültürü yaşatmıyor, aynı zamanda yüzlerce yıllık hatırlarımızı canlı tutuyorsunuz. Birbirinize sımsıkı sarılın ve birbirinizle bağınızı hiç koparmayın. Sizin birlik ve bütünlüğünüz bu toprakların tapusudur. Bizim güç kaynağımızdır. En güzel rengimiz ve ahengimizdir. AK Parti’nin belediyecilik hizmetlerinde öncelik insanımız ve onun gönlünü kazanmaktır. Hem dernek olarak hem de fert olarak kapımız tüm imkânlarımızla sizlere açık olacak. Sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Hizmetin ulaşmadığı sokak…

Yenilmez Köyü Derneği’ni de ziyaret eden ve çalışmaları hakkında bilgi alan Mimar Melek Eroğlu, yoğun ilgiyle karşılandı. Dernek üyelerinin dikkatle dinlediği Eroğlu, konuşmasında şu cümlelere yer verdi; “Yurdumuzun her köşesinden insanımızın gelip yerleştiği bu ilçede bütün hemşehrilerimiz hizmet bekliyor, anlayış bekliyor, güleryüz ve meselelerine çözüm bekliyor. Konak’ta ayrımcılık dönemi bitireceğiz. Bizim için Konak’ın her köşesi çok değerli. AK Partinin ‘insan’ merkezli belediyecilik anlayışıyla hizmetlerinin ulaşmadığı sokak ve hemşehrilerimiz kalmayacak”.

STK’larla birlikte çalışacağız

Aynı gün son ziyaretini de İzmir Kütahyalılar Federasyonu’na gerçekleştiren Eroğlu, Konak’ın atılım yapabilmesi için sivil toplu örgütleri ile birlikte çalışılmasınınşart olduğunu söyledi.  Eroğlu, “Hemşehri derneklerimize bu yolda çok büyük görevler düşüyor. Birlikte değer katacağımız Konak’ta STK’lar ve hemşeri derneklerimiz en büyük destekçimiz olacak, güç merkezimiz olacak. Birlikte başaracağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti