Reklam
  • Reklam
"KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR!"

"KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR!"

İktidara 'Korkmayın' diye seslenen Meral Akşener, 'Cumhurbaşkanı'nın yaptığı hataların sonuna kadar takipçisi oluruz ama kol kırılır yen içinde kalır. Cumhurbaşkanı'na laf söyletmeyiz' ifadesini kullandı. Akşener, bazı belediye başkan adaylarını da açıkladı.

05 Şubat 2019 - 12:57

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu.

Türkiye ile ABD arasındaki Suriye konusuna değinen Akşener, ‘Hadsizce tehditlere boyun eğmeyin. Korkmayın. Türk milleti güçlüdür’ diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Cumhurbaşkanının yaptığı hataların sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyleyen Akşener, ‘Ama kol kırılır yen içinde kalır. O makamda oturan kişi kim olursa olsun Türkiye’nin Cumhurbaşkanı’na kimseye laf söyletmeyiz. O makam bağımsızlığımızın sembolüdür’ diye konuştu.

Akşener'in konuşmasından satır başları:

Bir kere daha söylüyorum bu salonu dolduramayacağımız düşünüldü. Allah’a çok şükür doldurdunuz şereflendirdiniz. Bugün 2 bin kişi giriş yapmış bir kısım arkadaşımız dışarıda kalmış Allah hepinizden razı olsun.

‘SİNSİ SİNSİ PLANLAR YAPIYORLAR’

Seçimdir ittifaktır partidir nihayetinde laftır sözdür. Bir velvele başladı yine. Ne olacak sanki, inşallah demokrasinin görevini yerine getireceğiz. Ama aklı selimden sükunetten hiç ayrılmadan. Birbirimizi kırmadan incitmeden ayırmadan yüz yüze bakmaya devam edeceğiz. Üçkağıtçıya hadi oradan be deyip haddini bildirmek gerek. Bugün koltuğu meşgul edenlere tavsiyemdir. Millet için iyi bir şeyler yapmak istiyorsanız sevmeyi deneyin. İsraf etmek yerine yetinmeyi, istiflemek yerine doymayı, kırmak yerine onarmayı deneyin, suçlamak yerine gönül almayı deneyin o zaman anlayacaksınız bizi. Eskiler belediye başkanlarına şehremini derlerdi. Yani şehrin güvenileni emini, Denenmişlerden bir şey olmuyor halim perişan diyorsan gözün başkasını arar. Gözleri felfecir okuyanlar kaybedersek daha ihale alamayız diye sinsi sinsi planlar yapıyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti