Reklam
  • Reklam
"KİTAPTA KDV KALKIYOR !"

"KİTAPTA KDV KALKIYOR !"

Başkan Erdoğan, İstanbul’da yeni AKM binasının temel atma törenine katıldı.

11 Şubat 2019 - 10:49

SANATÇILARDAN TAM NOT ALDI
Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma törenine sanat camiasından da birçok önemli isim katıldı. Törende AKM'nin yeni haline sanatçılardan tam not geldi. Sanatçılar, projenin tamamlanmasını heyecanla beklediklerini söylediler.

KİTAPTA KDV KALKIYOR

Konuşmasında önemli müjdeler de veren Erdoğan, "Rami Kışlasını İstanbul'un en büyük kütüphanesi yapıyoruz. İnşallah hedef 6 milyon ciltlik bir kütüphaneyi ülkemize kazandırmak. Bu hafta Meclis'te görüşülecek bir kanunla kitap ve süreli yayınlarda KDV oranının sıfıra düşürülmesi uygulaması hem yayıncı, hem satıcıları kapsayacak şekilde genişliyor. Artık kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak. Amacımız daha çok okuyan, düşünen, tefekkür eden bir duruma gelmek. Artık hiç kimse kültür ve sanatta ülkemizi vasata mahkum edemeyecek.

HALDE TERÖR ESTİRENLERİN İŞİNİ BİTİRİRİZ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da sandık başkanları buluşmasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sebze fiyatlarındaki artışla ilgili olarak Erdoğan, "Tanzim satışlarda illere giriyoruz. Buralarda maliyetine vatandaşlara satacağız. Kendini devletten güçlü zanneden varsa, devlet nasıl teröristlere Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te mağaralarda işini bitirdiyse, halde terör estirenlerin işini bitiririz. El ele vereceğiz bu sömürüyü bitireceğiz" açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı