Reklam
  • Reklam
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye dolar yağacak

Kılıçdaroğlu: Türkiye'ye dolar yağacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,iktidara gelmeleri durumunda Orta Doğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı'nı kuracaklarını, bundan sonra da Türkiye'ye Orta Doğu'dan dolar yağacağını savundu.

28 Mayıs 2018 - 15:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Minibüsçüler Esnaf Odası'nda minibüsçülerle buluştu. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmasında Orta Doğu'ya değindi.

"OBİT'İ KURACAĞIZ"

İktidara geldiklerinde 1 yıl içinde Türkiye, İran, Irak ve Suriye (OBİT) Orta Doğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı'nı kuracaklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu projenin hayata geçmesinin ardından Türkiye'ye dolar yağacağını iddia etti.

"TÜRKİYE'YE DOLAR YAĞACAK"

Kılıçdaroğlu, "Orta Doğu'yu biz inşa edeceğiz. Yollarını, toplu konutlarını, hastanelerini hepsini biz inşa edeceğiz. Kendi derdimizi kendimiz çözemiyor muyuz? Bu ülkelerin hepsinde akrabalarımız var. Bu projeyi hayata geçirdiğimiz anda Türkiye'ye dünyanın her tarafından dolar yağacak. Orta Doğu'yu biz inşa edeceğiz. Yollarını, toplu konutlarını, hastanelerini hepsini biz inşa edeceğiz. Batının egemen güçlerinin yerine Türkiye kendi aklını kullanmalı. İşin özeti şu: Siyasetin görevi sizin önünüzdeki engelleri kaldırmaktır. Eğer engelleri kaldırmıyorlarsa onu değiştireceksiniz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek