Reklam
  • Reklam
KILIÇDAROĞLU’ NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

KILIÇDAROĞLU' NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Benim emeklilere sitemim var, sana iki maaş ikramiye sözü verdiğim zaman bir grup emekli bana telgraf çektiler, bizim durumumuz çok iyi diye. Şimdi o kardeşlerim napıyor acaba?" dedi.

08 Ocak 2019 - 15:30

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin satır başları şu şekilde:

Bir genç akademisyen kızımız öğrencisi tarafından katledildi. Düşünün bu akademisyenin tek hayali var, iyi insan nasıl olur, hukukun üstünlüğü nedir ve bunu düşünen kişi katlediliyor. Eşinin yaptığı konuşma aklımda; 'insanı sevin' diyor. Grup Başkanvekillerimiz bir öneri getirecekler, bu bir eğitim cinayetidir.

Eren Erdem suçlu değil ki neden kaçsın? Ama bunun da takipçisi olacağız. Sorun Eren Erdem sorunu değil, Osman Kavala 434 gündür cezaevinde. İddianame yok ama içeride. Benzer şekilde bir çok insan da öyle.

'SİTEMİM VAR'

Sevgili vatandaşlarım; ben sizin sıkıntılarınızı anlıyorum, ben sizin kaygılarınızı anlıyorum, emekli kardeşim senin derdini de anlıyorum. Ama benim emeklilere sitemim var, sana iki maaş ikramiye sözü verdiğim zaman bir grup emekli bana telgraf çektiler, bizim durumumuz çok iyi diye. Şimdi o kardeşlerim napıyor acaba? Ben 81 milyonun kişiliğini, kimliğini, onurunu savunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti