Reklam
  • Reklam
KILIÇDAROĞLU’ NA İZMİR’ DE ŞOK !

KILIÇDAROĞLU' NA İZMİR' DE ŞOK !

Yerel seçim sürecinde sürekli skandallarla karşılaşan CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, bir şok da İzmir'de yaşadı. Kılıçdaroğlu'nun yeniden aday yapmadığı 16 ilçe belediye başkanının büyük kısmı ne aday tanıtımına ne de Kılıçdaroğlu'nun yapmak istediği 'gönül alma' toplantısına katıldı. Bu duruma sinirlenen Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den moralinin bozuk ayrıldığı iddia edildi.

19 Şubat 2019 - 10:30

İŞTE O BAŞKANLAR

Kılıçdaroğlu, Halkapınar Spor Salonu'ndaki aday tanıtımının ardından İzmir'de yeniden aday yapılmayan 16 ilçe belediye başkanının da katıldığı bir toplantı yapmak istedi. Kılıçdaroğlu, burada aday yapmadığı başkanlarla konuşmak ve seçimde çalışmalarına devam etmelerini istemeyi planlıyordu. Ancak bu toplantıya Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ katılmadı. Bu başkanların önemli bölümünün aday tanıtım törenine bile gelmediği kaydedildi. Toplantıya katılmayan isimlerden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ise DSP'ye geçmişti. Toplantıda aday gösterilmeyen başkanlardan sadece Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın ve ev sahibi konumundaki Büyüşekşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yer aldığı belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun bu konuya canının sıkıldığı ve yakın çevresine bunu ifade ettiği öğrenildi.

GÖSTERİLENLER EKSİKSİZ GELDİ

YENİDEN aday gösterilen başkanların ise toplantıda eksiksiz yer aldığı öğrenildi. Narlıdere Belediye Başkanı ve Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk toplantıda hazır bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti