Reklam
  • Reklam
KILIÇDAROĞLU’DAN BAHÇELİ’YE: "KİMİN...

KILIÇDAROĞLU'DAN BAHÇELİ'YE: "KİMİN GÖLGESİNDESİN?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu Bahçeli'nin grup toplantısındaki sözleriyle ilgili Bahçeli’ye ağır sözler söyledi!

04 Aralık 2018 - 14:23

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu Bahçeli'nin grup toplantısındaki sözleriyle ilgili "Bugün Bahçeli beni eleştirmiş, partimizi eleştirmiş, onun ağzından şunu söylüyorum. Bahçeli 8 Nisan 2014'te şunları söylüyor. "Türklüğü reddeden TC’yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkârcıdan Türkiye’ye Cumhurbaşkanı olmaz... Tekeden süt sağılmaz. Balda tuz bulunmaz. Suda ateş yanmaz. Recep Tayyip Erdoğan’dan da Cumhurbaşkanı olmaz... Her vatan evladı cumhurbaşkanı olabilir ne var ki Recep Tayyip Erdoğan olmaz" Sayın Bahçeli kimin gölgesindesin, ben sana ne söyleyeyim şimdi? " ifadelerini kullandı.

Hiç kimseyi özel olarak suçlamadım. Muhalefet partilerini eleştirmem. Bugün Bahçeli beni eleştirmiş, partimizi eleştirmiş, onun ağzından şunu söylüyorum. Şimdi okuyacağım sözler sayın Bahçeli’ye ait. 8 Nisan 2014’te şunları söylüyor. “Türklüğü reddeden TC'yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkârcıdan Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olmaz… Tekeden süt sağılmaz. Balda tuz bulunmaz. Suda ateş yanmaz. Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz… Her vatan evladı cumhurbaşkanı olabilir ne var ki Recep Tayyip Erdoğan olmaz”  Sayın Bahçeli kimin gölgesindesin, ben sana ne söyleyeyim şimdi? Bir şey söylemiyorum senin sözlerini sana hatırlatıyorum. Ülkücü kardeşlerime sözüm var. Ülkücü kardeşlerimizin bayrak sevgisi, Ülkücü kardeşlerimizin vatan sevgisi, Ülkücü kardeşlerimizin insan sevgisi benim gönlümde de ve benim yüreğimde de aynen vardır. Biz hiç kimsenin gölgesine sığınmayız. Hiç kimseden medet ummayız. Bizim sevgimiz vatan sevgisidir. Bizim sevgimiz bayrak sevgisidir. Bizim sevgimiz insan sevgisidir. Birilerinin önünde diz çöküp yalvarmayız, yakarmayız. Ülkücü kardeşlerim bilsinler onlara hiçbir sözüm yok.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti