Reklam
  • Reklam
KENAN IŞIK’TAN İYİ HABER..

KENAN IŞIK'TAN İYİ HABER..

4 yıl önce gittiği spor salonunda ayağı kayarak düşen ve kafasından darbe alarak komaya giren Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndüğü belirlendi.

04 Eylül 2018 - 16:22 - Güncelleme: 04 Eylül 2018 - 16:56

Alınan bilgiye göre, Kenan Işık'ın, 2014'ün Mart ayında, İstanbul'da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarparak girdiği komada yaşam mücadelesi verdi. Işık'ın aile dostlarından edinilen bilgiye göre, usta sanatçının durumunun günden güne iyiye gittiği ve komadan çıktığı bilgisine ulaşıldı. Ekranların sevilen ve sempatik ismi Kenan Işık'ı Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde bulunan yazlığında göre tanıklar, usta oyuncu ve sunucunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"KENAN IŞIK'IN SOL TARAFI FELÇLİ"

Kenan Işık'ı Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen ancak, videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinlerinin ifadelerine göre, Işık'ın sol tarafı felçli ve bir kişinin yardımıyla hareket edebiliyor. Tanıkları, Işık'ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman aile için konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini söylediler.

"29 AĞUSTOS'DA AİLESİYLE BERABER BODRUM'DAN İSTANBUL'A DÖNDÜ"

Kenan Işık'ın yazlıktan komşusu olan görgü tanıdıkları "Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum'da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum'da bulunan evinden ayrılarak İstanbul'a döndü" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti