Reklam
  • Reklam
KEMAL KILIÇDAROĞLU ’PES’ DEDİRTİİ !!

KEMAL KILIÇDAROĞLU 'PES' DEDİRTİİ !!

CHP’nin 9 seçim kaybeden genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti eleştirmeye kalkınca vatandaşların hışmına uğradı. Aynı gün CHP’li Kuşadası Belediyesi’nde yaşanan çöp skandalı ise, akıllara ‘Türkiye’yi böyle mi yönetecekler?’ sorusunu getirdi

12 Kasım 2018 - 11:02

Partisini yönetemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun onca skandala rağmen sosyal paylaşım sitesinde ülke yönetimini eleştirmeye kalkması ise 'pes' dedirtti. Ezan tartışmasından sonra kendisine 'Defolup gideceksin' diyen Öztürk Yılmaz'a ne cevap vereceği merak edilen Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda 'Türkiye yönetilemiyor' ifadelerini kullandı. CHP liderinin bu açıklamasına ise kısa sürede binlerce tepki geldi.

'ÖNCE PARTİNE BAK'

Kemal Kılıçdaroğlu'na espirili bir şekilde yanıt veren vatandaşlar, 'Konuşmak için başarılı olmak gerekir', 'Seninle olmuyor istifa et', '10. seçimi kaybettikten sonra gitmene razıyız', 'Sen önce kendi partindeki sorunları çöz', 'Yönetilemeyen CHP'de ihraçlar almış başını gitmiş, düşünce özgürlüğü kısıtlanmış', 'Etkili bir muhalefet istiyoruz' şeklinde mesajlar yazdı.

ÇÖPLERİ DÖKTÜLER

Sosyal medyada bu gelişmeler yaşanırken, CHP'li belediyelerin skandallarına bir yenisi de Aydın Kuşadası'nda eklendi. Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki İniştepe Sitesi sakinleri, çöplerinin belediye tarafından düzenli toplanmamasını sıra dışı bir yöntemle protesto etti. İsyan eden site sakinleri, çöpleri poşetlere koyarak araçlarıyla birlikte önceki gece Demokrasi Meydanı'nda bulunan Kuşadası Belediyesi hizmet binasının önüne geldi. Araçlarından çöp dolu poşetleri çıkartan site sakinleri, vatandaşların şaşkın bakışları arasında çöpleri belediye binasının önüne boşalttı.

EKİPLER HEMEN GELDİ

Olaydan haberdar olan zabıta ekipleri, hemen belediye binasının önüne geldi. Ekiplerle site sakinleri arasında tartışma yaşandı. Ardından olay yerine sevk edilen polis ekipleri tartışmanın büyümesini önledi. Vatandaşlar bir süre daha protestolarını sürdürürken, belediye binası önüne dökülen çöpler ise, bir süre sonra Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi.

' TEMİZLİK EKİPLERİ UĞRAMAZ OLDU'

Çöpleri belediye binasının önüne getirip dökerek CHP'li belediyeyi protesto eden site sakinlerinden Züleyha Durak, "Sitemizdeki çöp sorunu hat safhaya ulaştı. Çocuklarımızı oynamak için bile site bahçesine çıkaramaz olduk. Çöplerden çıkan koku da ayrı bir sorun oluşturuyordu. Son dönemde artık temizlik işleri ekipleri sitemize uğramaz oldu. Sitemizin içinde çöpler birikti. Sorunumuza çözüm bulamayınca çareyi çöpleri belediyenin önünde dökmekte bulduk" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı