Reklam
  • Reklam
KARTALLAR TOLGA’YA GÜVENİYOR

KARTALLAR TOLGA'YA GÜVENİYOR

14 Ağustos 2018 - 12:12

Sezonun başında Fabri'yi Fulham'a satan ve henüz kaleci transferi yapamayan Beşiktaş, geride kalan 4 resmi maçta yalnızca 1 gol yiyen ve onda da hatası bulunmayan Kaptan Tolga Zengin'e güveniyor.

 

Transfer döneminde Tosic, Mitrovic ve Fabri'yi satarak kasasına 14 milyon 400 bin Euro koyan Beşiktaş, kadrosunu Dorukhan Toköz, Güven Yalçın, Umut Nayir ve Enzo Roco'yla takviye etti. Fabri'nin ayrılmasının ardından özellikle kaleci konusunda bazı temaslarda bulunan ancak döviz kurlarında yaşanan istikrarsız durum nedeniyle transfer hayalleri suya düşen Beşiktaş, Tolga Zengin'in geride kalan 4 resmi maçta iyi bir performans sergilemesiyle kaleci konusunda beklemeye geçti.

SADECE BİR GOL YEDİ

UEFA Avrupa Ligi'nde B36 Torshavn ile oynanan 2 maçın ardından LASK Linz karşısında da kalesini gole kapatan  Zengin, kalesindeki ilk golü Akhisarspor karşısında yedi. Necip'in yaptığı hatalı pasın ardından Seleznyov'un attığı golde bu sezon ilk golünü yiyen Tolga'nın, bu golde hiçbir hatası olmaması da dikkat çekici bir durum. Transfer listesine Arsenal forması giyen Ospina ve Bursaspor'dan Harun Tekin'i alan, bu 2 futbolcu için temaslarda bulunan ancak maliyetlerinin çok yükselmesi nedeniyle transferlerden vazgeçen Beşiktaş, Tolga'nın gösterdiği performansın ardından tecrübeli kaleciye güvendiğini göstermek istiyor. Başkan Fikret Orman'ın gerek Tolga'ya gerekse de genç kalecilere güvendiğini söylemesinin ardından kaleci transferi askıya alındı. Tolga Zengin'in LASK Linz ile oynanacak olan 2. karşılaşmada ve sonrasında oynanacak lig maçındaki performansı, bu konuda tam anlamıyla belirleyici olacak. En azından ligin ilk yarısında kaleci transferi yapmayı düşünmeyen yönetim, Tolga Zengin'in ilk yarıdaki performansı sonrasında, kaleci transferini ya yeniden gündeme alacak ya da bu sezon yola eldeki isimlerle devam edecek..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek