Reklam
  • Reklam
KARŞIYAKA YENİ SPOR SALONUNA KAVUŞUYOR

KARŞIYAKA YENİ SPOR SALONUNA KAVUŞUYOR

Karşıyaka’nın İmbatlı Mahallesi’nde, hayırsever merhume Ayşe Necla Karadavut tarafından yaptırılan ve Karşıyaka Belediyesi’ne tahsis edilen çok amaçlı spor salonu, 20 Mart Çarşamba günü saat 18.00’da törenle hizmete açılacak.

18 Mart 2019 - 11:06

EFSANE BASKETBOLCUNUN ADINI TAŞIYACAK

Ege Üniversitesi Suat Cemile Balcıoğlu Sağlık Yerleşkesi içerisinde yer alan salon, Karşıyaka’nın efsane basketbolcularından Nadir Vekiloğlu’nun adını taşıyacak. 350 kişilik tribün kapasitesine sahip, 1078 metrekarelik salon her yaştan sporculara ve sporseverlere hizmet verecek. Karşıyaka Belediyesi tarafından spor okulları açılacak, basketbol ve sabah sporu etkinlikleri ile çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilecek.

AÇILIŞ TÖRENİ 20 MART’TA

Suat Cemile Balcıoğlu Sağlık Yerleşkesi ve spor salonunun temellerini 2015 yılında hayırsever Ayşe Necla Karadavut ile birlikte attıklarını hatırlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “2018’de kaybettiğimiz çok değerli hayırseverimiz, kendisine ait olan araziyi bağışlayarak, üniversite yerleşkesi ile salonun yapımını da üstlenmişti. Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen yerleşkenin ardından, spor salonumuzun açılışını da 20 Mart’ta yapacağız. Ayşe Necla Karadavut’u bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, sevgili Nadir Vekiloğlu ile aile bireylerinin de katılımıyla gerçekleştireceğimiz açılış törenimize tüm Karşıyakalıları bekliyoruz” dedi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek