Reklam
  • Reklam
“KARDEŞLİĞIMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR; BAŞARAMAYACAKLAR”

“KARDEŞLİĞIMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR; BAŞARAMAYACAKLAR”

Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan geçtiğimiz gün taşlı saldırıya uğrayan Emek Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Aslan omuzlarda taşınırken sağduyu çağrısında bulundu. Aslan, “Bu tür saldırılar ile seçime nifak sokulmasın, kardeşliğimizi bozmak istiyorlar; ancak başaramayacaklar” dedi.

26 Mart 2019 - 10:38

Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan geçtiğimiz gün taşlı saldırıya uğrayan Emek Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ali Aslan seçim bürosuna geldiğinde meşaleler ile karşılanarak omuzlara alınırken seçim ofisinin önünde partililere seslendi.

“KENDİNİ BİLMEZ KİŞİLERE İTİBAR EDECEK HALİMİZ YOK”

Seçime çok az bir süre kaldığını ve herkesin sağduyulu olması gerektiğinin altını çizen Aslan “Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişileri kınıyorum. Herkesi daha sakin daha sağduyulu olmaya davet ediyorum. Biz Bayraklı’da etnik kökeni farketmeksizin herkesle bu bayrağın altında birlikte yaşadık. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Kendini bilmez kişilere itibar edecek halimiz yok. Biz Bayraklı’yı geliştirmeye ve yıllardır verilmeyen hizmeti vermeye odaklandık. İzmir’de Bayraklıyı da yüceltmek için birliğimiz beraberliğimiz ve kardeşliğimizi kimse bozamayacak.”dedi

“KİMSENİN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMİYORUZ”

Bu tür saldırılar ile seçime nifak sokulduğunu söyleyen Aslan “Bizler CHP’ yada başka partili olarak kimseyi ayırt etmiyoruz. Biz gençlerin ve kimsenin kılına zarar gelsin istemiyoruz. Kardeşliğimizi bozmak istiyorlar; ancak başaramayacaklar. Yöneticileri aklıselim davranmaya ve konuşmaya davet ediyorum. Bizler Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayı gibi olayları saptırarak algı operasyonu yaparak, olayları su istimal ederek oy beklemiyoruz. Bizim öyle oylara ihtiyacımız yok. Biz projelerimiz ile biz kendimizi anlatarak, halkımızın kalbine gönlüne girerek bu seçimi kazanacağız. Bu olay bundan sonra yargıda devam edecek biz kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

 

“SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ” 

31 Mart Yerel seçimleri için yapılan anketlerde önde olduklarını ve seçimi kazanacaklarını belirten Aslan “Bayraklı’nın kaderinin değişmesine çok az bir süre kaldı. İnşallah 1 Nisan’da Bayraklı’da değişim başlayacak.  Anketlerde öndeyiz”dedi.

CHP SEÇİM BÜROSU’NA ZİYARET

Konuşmalarının ardından CHP Seçim Bürosu’nu ziyaret eden Aslan “İlçede halkımız kimi tercih ederse etsin bizler onların fikirlerine, tercihlerine saygı duyarız. Hepimiz bu ilçenin daha iyi şartlarda yönetilmesi için yarışıyoruz. Ben de bu arkadaşlarımı tebrik etmek ve başarılar dilemek için geldim. Sağolsunlar ilgilenip içeri davet ettiler. Rabbim her zaman bu ilçede, güzel günlerde hep beraber yaşamayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek