Reklam
  • Reklam
Kantin faresi tuzağa düştü

Kantin faresi tuzağa düştü

İzmir’de son 3 haftada 7 okul kantini soyulunca araştırma başlatan polis, zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Polis, kimliğini belirlediği kantin faresini operasyonla kıskıvrak yakaladı.

14 Nisan 2018 - 12:12

İzmir Emniyet Müdürlüğü Balçova Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri son 3 haftada 7 okul kantinini soyan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Okullardaki güvenlik kamera kayıtlarını tek tek inceleyen polis ekipleri zanlının 28 yaşındaki Edip K. olduğunu belirledi. Yaklaşık 1 ay önce hırsızlıktan girdiği cezaevinden tahliye olan Edip K, Balçova polisi tarafından belirlenen adrese 10 Nisan'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Balçova polisi zanlıyı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim etti. Edip K. ile ilgili yapılan detaylı araştırmada zanlının soyduğu okul kantinleri tek tek belirlendi.

3 AYDA 8 KANTİN

Zanlının son 3 haftada 7, son 3 ayda toplamda 8 okul kantinini soyduğu belirlendi. Zanlının Karabağlar'da 3, Balçova'da 1, Konak'ta 3 ve Narlıdere'de 1 okulun kantinini soyduğu tespit edildi. Kantin faresi 4 Nisan'da Balçova'da Hilal Arslan'a ait ilkokul kantinine ile 5 Nisan'da ise Zeynep Yavuzcan'a ait ortaokul kantinine kilidi zorlayarak girdi. Kantinlerdeki bozuk paraları ve gıda maddelerini çalan zanlı kayıplara karıştı. 9 Nisan'da Karabağlar'da Nihat Şengel'e ait okul kantinine sürgülü pencereyi zorlayarak girerek paraları çaldı.

8 Nisan'da Hatay'da Deniz Çoban'a ait lise kantini giren zanlı bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı. Yine aynı gün Basın Sitesi'nde Hüseyin Öney'in işlettiği kantinine giren Edip K, kantininin altını üstüne getirdi. Zanlı kantinde bir şey bulamayınca kaçtı. 23 Mart'ta Narlıdere'de İrfan Ertuş'un işlettiği okul kantinine giren zanlı bozuk para ve gıda maddelerinden alarak kayıplara karıştı. 26 mart ve 30 Mart'ta iki kez Güzelyalı'da Salim Nizam'ın işletti kantine giren zanlı bozuk paraları çaldı. Edip K'nın kantinleri soyma anları, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kimliğini gizlemek ve yakalanmamak için kapşonlu sweatshirt giyen ve yüzünü poşu ile kapatan zanlı Balçova polisinden kaçamadı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek